• 瀏覽: 32,944
  • 回覆: 140
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-17 09:14 AM 發表

ching,自2019年黑暴開始,香港01已經改變,唔再係黃媒,但當然仍然有小部份黃人記者、編輯潛伏喺香港01內
你說這樣的標題是不是有問題,表面上為民請命,但是其實是仇恨警察。

消息:特務警察每更OT可補水約3000元 「膊頭有花」6000元起跳

引用:
原帖由 z_gundam_2008 於 2021-9-17 09:34 AM 發表
漢室盛世果陣啲女女都係肥肥哋又露肉架,  唔識野唔好獻醜啦.
漢瘦為美,唐朝盛唐時才以胖為美。

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-9-17 09:38 AM 發表

唔只台灣網軍, 仲有香港果班黃屍都係咁,
專門散佈呢D咁既消息, 來形造到大陸好專制, 做乜都唔得既環境
不過慘在有人信, 同埋有人附和,
呢D野其實只要唔好理佢就炒作唔到
ching睇得通透

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 11:00 AM 發表

hk01肯定仲系扮藍的黃媒,昨天有一則新聞睇表態將香港警察用特務負面形容詞形容。睇標題已經有問題。
ching,當然仍然有小部份黃人記者、編輯潛伏喺香港01內

三上姦撚晒全大陸男人都未算辱華啦,大陸撚玻璃心冇撚用,最好黎香港除便用身體毋辱我

引用:
原帖由 天外有天se 於 2021-9-17 12:48 PM 發表

ching,當然仍然有小部份黃人記者、編輯潛伏喺香港01內
但是新聞可以發布,就是編輯的責任啦。

不是說那則新聞不能報,而是那種報道手法很仇警。

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2021-9-17 01:35 PM 發表
三上姦撚晒全大陸男人都未算辱華啦,大陸撚玻璃心冇撚用,最好黎香港除便用身體毋辱我
呆蛙吾能好扮小粉紅,玩辱華啦,低能仔。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 02:35 PM 發表

但是新聞可以發布,就是編輯的責任啦。

不是說那則新聞不能報,而是那種報道手法很仇警。
OK

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2021-9-17 09:38 AM 發表

唔只台灣網軍, 仲有香港果班黃屍都係咁,
專門散佈呢D咁既消息, 來形造到大陸好專制, 做乜都唔得既環境
不過慘在有人信, 同埋有人附和,
呢D野其實只要唔好理佢就炒作唔到
好多附和的都是分身。其實這個貼,你都可以見到好幾只黃能。

既然1450扮愛國,就將計就計,帶開話題,盡數民進黨不是,睇佢地跟唔跟,就現形啦。

引用:
原帖由 口腔花花留言 於 2021-9-17 02:36 PM 發表

呆蛙吾能好扮小粉紅,玩辱華啦,低能仔。
咁辱你老母啦,滿意未,契仔

引用:
原帖由 kk5032019 於 2021-9-17 09:41 AM 發表
內地真係思想守舊,好似仲停留係20年之前.............
日本人既文化係值得學習,今時今日2021年應該眼光闊D,先有進步..............
日本阿媽同仔上床亦系日本傳統文化,千真萬確,鄰居知道不會鄙視,只會羨慕。曱甴最啱啦

日本寫真集通街可買到,8歳小女孩性器官大特寫,日本文化,只要性器官冇毛就可以出街,合法合理。東京市中心,Toyota 車店斜對面有間門面小小要落梯級嘅書店有賣。温韾提示,千萬不要帶回香港,鎖人封艇,罪名,管有色情兒童照片

應該未至於辱華咁嚴重掛。

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2021-9-18 01:21 AM 發表

咁辱你老母啦,滿意未,契仔
呆蛙黃畜,最愛辱自己老母,滿意未,畜生、

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]