• 瀏覽: 17,356
  • 回覆: 71
+12
引用:
原帖由 denniscwip 於 2021-9-12 04:53 PM 發表

美國最喜歡分裂別國,越散越好。
美國凡事以自身利益行先。。。
台灣只是棋子。
蔡省長卻經常自 high 

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-12 04:55 PM 發表
期待武統
見到民進黨玩嘢,武統確係非常解氣。只係武統代價大。

引用:
原帖由 starr 於 2021-9-12 05:30 PM 發表
只要在台灣駐軍,都可以考慮
駐解放軍?

支持武統

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-9-12 05:09 PM 發表

一,消滅民進黨台獨勢力
二,消滅中華民國國號,中國的正統只有一個,中華人民共和國,中國共產黨
三,將台灣人既驕傲,台積電,正式收歸國有,令中共除華為外,多一個科技製造世界級企業
四,解放閩南正台妹,全部入口大陸進貢給忠楠海
啲淫賤台妹就送返佢哋去日本, 反正佢哋鍾意做慰安婦啊, 唔好而汙染我哋中南海啊。

冇桶已成定局

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-9-12 04:50 PM 發表
美國之音(VOA)近日專訪台灣國際戰略學會理事長王昆義,他提出「合作性統一」,作為「武統」與「和統」之外的另一個選項,成為兩岸統一方案又一創

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210909/512661698692255744329810.jpeg/G0h1yUw9PUg_vNIDh1vG8JGCbTDmtbfmvqdXAL6nVwA?v=w1280r16_9
當年夠講話分南北分治啦,結果解放軍話 睬你都傻🤔🤔

武統步伐已開展啦,重講呢D?

美國之音 

彩你都有味,幾時收點樣收只係睇大陸想點玩,收完仲有成個爛灘子要有排攪,所以阿爺先唔急,民進黨台獨越急促大陸咪快手攪lor

好事,台灣唔駛買古董武器先🤣

佢老味 向來無人格, 不安好心, 凡事都要格外 小心, 小心, 再小時!!!   

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-9-12 09:04 PM 發表
佢老味 向來無人格, 不安好心, 凡事都要格外 小心, 小心, 再小時!!!   
佢老味向來無人格, 成日輸出戰亂, 專發死人$$$$$$$$$$$$$$!!!
成日什麼 普世價值, 又什麼 民主, 公義, 人權, 實際殺人不見血!!!
毒害完人地個國家, 拍拍個 囉就走人, 留返堆蘇州屎 無辜的本地人嘆!!!

留島不留人。 

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-9-12 04:55 PM 發表
期待武統
最理想係成功執行對台灣民進黨的斬首行動, 咁武統時對台灣的傷亡和破壞或可減輕。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]