• 瀏覽: 47,136
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+5
無能港府

引用:
原帖由 古樂 於 2021-9-12 13:41 發表
點會唔關健康碼事,免隔離咁高危,你冇嚴格嘅追蹤系統點得
咁本唔用健康碼比你返到內地都無用,你無碼認證係上邊乜都唔做得唔入得!

如果通咗關後 疫情有惡化 又會有一班人突然跳出嚟又話政府防疫不力
所以通唔通關都係政府問題

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表
  香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
健康碼先係主因。

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-9-12 11:40 AM 發表
  香港疫情基本清零,本地個案已連續長時間無新增,疫苗接種率也將近達到七成。「回港易」全面恢復,並推出「來港易」,方便內地居民來港,雖然這是

講得好好的文章.

跟本政府唔應該先推行來港易, 應該同大陸作為條件. 你想來香港, 得大家互通就有來港易. 有籌碼係手都唔識用. 一味去討好大陸, 但又無 ...
內地防控的原則︰不與病毒共存
內地防控工具之一︰健康碼
香港人是否可以做到呢 ? ?

反思吓為乜連澳門都不如??比較吓港澳有何不同………

引用:
原帖由 孤獨的晴朗 於 2021-9-12 02:19 PM 發表
無能港府
刁民都擔心 安心出行  ! !

引用:

講得好好的文章.

咁叫籌碼?訓醒未?睇黎閣下訓左二十年啱啱起身,廿年前應該可能係籌碼,今日內地人唔黎香港係無任何損失。

牠們正要準備下一波疫情,然後名正言順推疫苗護照。

附件

C85CD047-8FA1-4E6D-B0D7-FA8AE84FD3B0.jpeg(97.3 KB)

9D836887-46C3-4DF2-9FDC-0D289155F0C4.jpeg(71.36 KB)

547F0513-A3DF-4AD2-862D-8B5C8D691329.jpeg(33.72 KB)

C800EFB0-867D-4866-B0CA-0B8EB441FD2F.jpeg(158.73 KB)

引用:
原帖由 noel2046 於 2021-9-12 02:18 PM 發表

點解唔同顏色?
剛剛搞完吖嗎、用手揸機冇乜力……D力俾佢個咀仔吮唒……嘩、講講下又硬咯……真係想插佢C佛窿!

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-9-12 11:45 AM 發表
最終都係要阿爺點頭。
除非中央強迫深圳通關,內地好明顯一個地方一出事,果個地方就有一堆人掉官,香港連一個明星都可以比佢有特權進出香港,比我係深圳官員都唔會比香港人自出自入啦。

嘥9氣

引用:

講得好好的文章.

"有籌碼係手都唔識用.".......
咪糸!!香講有咁多反中亂港的腦殘曱甴......

香港一係就學美國咁同病毒共存,大家等死就算,一係就同大陸聯防聯控零容忍,而家我覺得香港都奇奇怪怪十足十一隻怪物咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]