• 瀏覽: 18,237
  • 回覆: 91
+4
轉貼員 唔入黎證明篇野係真

1450收到工作自己人都攻擊,現在攻擊陳時中推陳其邁。

千萬不要相信毒果假新聞,會睇壞腦

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-12 11:45 PM 發表
香港果啲好做好多,有啲唔同你硬碰硬,有啲禁人回覆成班自己友圍爐取暖制做假像去抹黑
做呢樣野最出名個咪  (正) lun樣hfceddie  囉

引用:
原帖由 naly 於 2021-6-13 09:02 PM 發表
個時都有唔少人講hc, 波叔, ridgy係同一個人, 因為手法太似, 狂出帖洗到頭一版全部都係深黃帖, 而帖內又有大量深黃新聞連結同圖片, 而且仲要大量禁人回覆, 好多帖都只有幾個人圍爐。
我現時已經被八隻黃畜拉黑,其中有D都可能係同一隻分身

附件

8-scums.jpg(22.31 KB)

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-13 10:11 PM 發表

生果同東方轉貼員係未同一人?

引用:
原帖由 ppkokki 於 2021-6-12 11:45 PM 發表
香港果啲好做好多,有啲唔同你硬碰硬,有啲禁人回覆成班自己友圍爐取暖制做假像去抹黑
我慶幸俾幾個網友列黑名單不准回貼

Wong8旦,hfc撚樣,68狗狗,rig豬西.生果含能完.全部都是畜生1450亡軍

引用:
原帖由 lun樣hfceddie 於 2021-7-11 05:44 PM 發表

做呢樣野最出名個咪  (正) lun樣hfceddie  囉
hfc正撚樣

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-6-13 06:08 PM 發表

你都知WongMTak呢個會員,
我所講嘅波叔咪就係佢囉
花名叫硬膠波

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-6-13 12:08 PM 發表

唔見左689🤔🤔
收咗入香土時事討論禁口營,狗月5日出營啦,所以只可搵副刋打飛機出膠

引用:
原帖由 1000day 於 2021-7-12 08:52 AM 發表

收咗入香土時事討論禁口營,狗月5日出營啦,所以只可搵副刋打飛機出膠
還有這種操作?🤔🤔

假新聞

引用:
原帖由 mawongching 於 2021-7-12 02:06 AM 發表

我慶幸俾幾個網友列黑名單不准回貼
係榮譽黎,證明你屌得佢哋好應

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]