• 瀏覽: 11,592
  • 回覆: 61
+8
中國守土政策運-20足夠了。

引用:
原帖由 真面目 於 2021-6-9 04:11 PM 發表
落後20年是如何計算的?萬一在5年後追上了呢?

說落後20年的就是個白癡。
Ching,鬧得好呀!Support你,環球時報正白癡

附件

Screenshot_20210609-093141_Chrome.jpg(109.97 KB)

引用:
原帖由 autobahn 於 2021-6-9 10:44 PM 發表
只20年,也不錯了。
實際上,美軍現在這款飛機 和 20年比前進步不打,沒經過大改進

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-9 03:47 PM 發表
叫小粉紅,(酲河耳亨)呀
小粉紅不會像曱甴一樣87無腦自大的,笑小粉紅不如照照鏡子看看自己

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-9 03:47 PM 發表
叫小粉紅,(酲河耳亨)呀
有咩情何以堪呢?

從來都知宜家既美國軍事同科技都係中國之上,所以咪加把勁追緊囉

但係d仆街賣國賊同黃甴又見唔到美國政棍幾驚中國會趕上佢地先好笑

今次上火星,技術都係落後美國廿幾年!

又如何?咪又係你之前做到嘅嘢,我而家都做到!

你有冇新嘢,我做唔到呢?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-6-11 08:14 PM 發表
今次上火星,技術都係落後美國廿幾年!

又如何?咪又係你之前做到嘅嘢,我而家都做到!

你有冇新嘢,我做唔到呢?
美國有新嘢呀!派人登陸月球。

問題是—個學生由100分退步到95分,另—個由60分追到“90分,而其他拿著合格和不合格的學生就嘲笑90分那位

中國軍事力量求自保,同美國軍事力量求稱霸,都吾同要求

我反對你嘅說話 傳聞運20已裝置咗全世界最先進嘅卡拉ok機 淨係呢樣設備已經領先美國30年 美國呢一世都做唔到 去駕駛艙裏有卡拉ok機 美國佬我問你怕未

Full loading 腳程非常短...

引用:
原帖由 DDG98 於 2021-6-9 02:00 PM 發表
台灣係唔識造飛機燃氣輪機.

真係好難做燃氣輪機.
呆娃最識造法輪雞,用愛起飛

9年前新聞

有咗呢個載具平台, 中國空軍喺呢個領域肯定更上一層樓! 海闊天空! 高速發展 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]