• 瀏覽: 7,879
  • 回覆: 43
+7
引用:
原帖由 mflyer 於 2021-6-9 11:11 PM 發表
升降機在 艦中? 
防護好D, 不過阻住起降? 
兩台升降機,都在右舷,分佈於艦島前後,3#的最後一張圖已經很明確了。

引用:
原帖由 文爭 於 2021-6-9 11:25 PM 發表

兩台升降機,都在右舷,分佈於艦島前後,3#的最後一張圖已經很明確了。
Thanks!

引用:
原帖由 真。長長蛋 於 2021-6-9 18:31 發表
得兩部升降機唔夠用噃!
根據資料,3-4部升降機都多數只使用兩部,加上上彈入油都係係甲板上做,戰機預先升定上去做,故對戰力影響唔大,又可以多啲空間

感謝樓主嘅照片,近幾年中國造艦嘅速度真嘅系飛快,期待彈射航母快點下水,

每次見到國家愈來愈強大都好感動!

國慶前下水應該無問題, 足夠時間執靚仔D.

引用:
原帖由 little-fish 於 2021-6-9 11:42 PM 發表

根據資料,3-4部升降機都多數只使用兩部,加上上彈入油都係係甲板上做,戰機預先升定上去做,故對戰力影響唔大,又可以多啲空間
如果好似之前兩部用滑躍起飛都仲可以,但而家左邊有多條彈射器,如果用果條起飛,d機要橫過晒成個甲板,會同降落區重疊,另外而家大隻左,多機左升降次數一定多,真似唔多夠用。

有咩艦載機先,能唔能起降加油機先

引用:
原帖由 文爭 於 2021-6-9 11:22 PM 發表

睡前過來看看,竟發現一個“皈依者狂熱”的宵小。臆想沒啥用,你美爹還真不敢把它當成靶子給轟炸了。要不你去求求人家看看?不過話說回來,就怕你美爹不知道有你這麼個黃皮狂熱皈依者的存在哦,再怎麼奴顏婢膝,你也洗不掉那身皮的顏色,在雪膚豚的眼裡,恐怕你也難逃歧視哦香蕉人。
對號入座,唯一功用來打卡

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-9 01:13 PM 發表
起咁多靶托咩
美國沒有東風, 只有美國航母先係比人打既杷

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-10 01:57 PM 發表

對號入座,唯一功用來打卡
有點失望,以為你有些能耐,有別於過去被我懟的那些貨,沒曾想其實是一丘之貉,被打臉後千篇一律只剩下那點伎倆,就是顧左右而言他,最後再給人套上一頂“五毛”、“小粉紅”的帽子,丟人現眼。
對了,別忘了叫你美爹朝江南造船廠發射導彈,畢竟,都只是一些靶子嘛,保不齊你舔了雪膚豚的腚溝子之後,它們覺著爽了還真能依了你哦。

引用:
原帖由 農場地獄西瓜 於 2021-6-9 01:13 PM 發表
起咁多靶托咩
又一新手上路

引用:
原帖由 文爭 於 2021-6-9 11:40 AM 發表
004就會更快

其實中國應弄個天幕遮住佢,咁樣俾美國從高空日日偷窺,佢就可以掃描出中國航母的立體結構圖出來!

中國每增加一艘航母都是射向美帝心中的利劍,美帝恨得牙癢,可惜無計可施,哈哈!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]