• 瀏覽: 15,663
  • 回覆: 166
+3
三個月內就可以經歷四十年從未在香港發生的事。
台灣疫情變得嚴峻,今年2月同律師老公莊耀金,帶着兩歲囡囡Martha移居高雄的董敏莉(Monie)報平安,她表示全台灣都升到第3級警戒區,要遵守限聚令及保持社交距離等。抵台3個月,她先後試過大停電、制水及地震,在香港生活40年從來未經歷過的事一次過經歷晒。

睇完條片覺得佢好低能 智障黃畜千奇咪返香港呀

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/8489009/

如果為咗細佬⋯將來你哋會後悔一世!我在台灣二十年睇透台人性!我哋在髙雄的朋友返曬香港。你哋的後代要的係安穩同學習環境唔係政治意識!去髙雄⋯不如到梅窩住😊祝福要戴眼識人,對你越好越要小心!

好去唔去 去台灣?實屬下策,不值。

一個痴痴呆呆的家庭😂😂😂

千奇咪返香港呀

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-6-7 01:17 AM 發表
三個月內就可以經歷四十年從未在香港發生的事。
台灣疫情變得嚴峻,今年2月同律師老公莊耀金,帶着兩歲囡囡Martha移居高雄的董敏莉(Monie)報平安,她表示全台灣都升到第3級警戒區,要遵守限聚令及保持社交距離等。抵台3個月,她先後試過大停電、制水及地震,在香港生活40年從來未經歷過的事一次過經歷晒。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2021/05/facebook_704x369__2021052019513470189.jpg
假如係香港發生, 港巨嬰屌到仆街啦, 人離鄉賤你先講到咁既,夠西膽屌七鷹聞, 晒九氣啦

走得好!香港離黃畜病毒清零又走近一小步!重點係千期咪撚返黎!

十年前去過台北旅行,超級落後,打死都唔會再去呆島。

在台灣 總有更多奇怪事等你地

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2021-6-7 01:26 AM 發表
如果為咗細佬⋯將來你哋會後悔一世!我在台灣二十年睇透台人性!我哋在髙雄的朋友返曬香港。你哋的後代要的係安穩同學習環境唔係政治意識!去髙雄⋯不如到梅窩住😊祝福要戴眼識人,對你越好越要小心!
2003年去過高雄,仲衰過當年粵D

引用:
原帖由 daniel47877 於 2021-6-7 07:36 AM 發表
十年前去過台北旅行,超級落後,打死都唔會再去呆島。
2003年的粵A好過同期的台北😒當日由自強隧道去「故宮博物院」見到仲有木屋

比多少少錢去宇宙國/南朝鮮好過啦

瘋狂做愛咪有電囉

高速持久不斷抽插,磨擦生熱生電,夠環保

謊島獨創,世界看好了,荒島民只表演一次

而家病毒都狗叫咁,遲d戰爭未仆晒街

香港係第一世界,台灣係第二世界,人往高處走,水往低處流。

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2021-6-7 07:25 AM 發表

假如係香港發生, 港巨嬰屌到仆街啦, 人離鄉賤你先講到咁既,夠西膽屌七鷹聞, 晒九氣啦
講一講小蠅學歷做假果個
而家被綠營傳媒圍剿

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]