• 瀏覽: 9,939
  • 回覆: 56
而家島內疫情嚴重,台灣民眾已經不滿民進黨倒行逆施,加上美國不理中美聯合公報,竟敢派軍機降台灣,而家已經有理有據,解放軍應該出動,解放台灣,完成全國人民的心願了吧?

唉, 我都唔明!!!

4月美國已開始訓練及改組台軍, 原來想投降的台軍都會被洗腦同中國軍拼過你死我活, 敍利亞有晒辦睇, 

我都唔明中國想怎樣結局台灣, 係咪想同美國洗腦的中國台灣人打到血流成河呢???再過4個月, 台軍會真係被洗腦咗, 中國等緊乜呢??

肯定唔係淨係運三個所謂議員, 一係有野到, 一係菜菜子走佬.

包圍台灣 封島

美國根本係畀假希望畀台灣官民, 以為大陸一打到嚟台灣, 美國就會義無反顧咁撐佢哋。

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-6-6 04:23 PM 發表
美國根本係畀假希望畀台灣官民, 以為大陸一打到嚟台灣, 美國就會義無反顧咁撐佢哋。
妳哋睇吓菜菜子,次次見到老美有人到呆台,就變了一隻狗咁燃樣,影衰晒我哋d中國人.

似乎中國大陸方面,未有任何動靜。

引用:
原帖由 Adailoveyou1314 於 2021-6-6 04:38 PM 發表

妳哋睇吓菜菜子,次次見到老美有人到呆台,就變了一隻狗咁燃樣,影衰晒我哋d中國人.
期待解放軍解放台北將菜菜子拘捕,押上北京為黨創立一百週年獻禮

互通 美國肺炎!!! 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-6-6 12:06 PM 發表
唉, 我都唔明!!!

4月美國已開始訓練及改組台軍, 原來想投降的台軍都會被洗腦同中國軍拼過你死我活, 敍利亞有晒辦睇, 

我都唔明中國想怎樣結局台灣, 係咪想同美國洗腦的中國台灣人打到血流成河呢???再過4個月, 台軍會真係被洗腦咗, 中國等緊乜呢??
香港暴徒原本夠話要決一死戰,但係宜家個個掛住逃命。

曱甴點解仲未移民台灣???個個想做契弟?
曱甴齋吹唔走正契弟

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-6-6 17:02 發表
似乎中國大陸方面,未有任何動靜。
今日外交部好似放假
不過唔出聲先係最恐怖

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-6-6 05:49 PM 發表

香港暴徒原本夠話要決一死戰,但係宜家個個掛住逃命。
但台軍真係有大殺傷力武器喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]