• 瀏覽: 2,905
  • 回覆: 17
【環球網報道 記者 徐璐明】據“今日印度”網站5月8日報道,印度海軍的“維克拉瑪蒂亞”號航母在當天發生了一場“輕微火災”,目前火災已經被扑滅,航母上所有人員都安全。

這起火災事故發生在5月8日早上,印度海軍發言人在一份聲明中表示,火災已經被扑滅,艦上的所有人員都安全。他說:“執勤人員發現航母上艦員住宿區域有煙冒出,隨后迅速採取行動滅火,沒有造成重大損失的報告。印度海軍目前正在對該事件進行調查。”

https://mil.huanqiu.com/article/432X7yh3g30

唔好俾我估中丫, 九成九艦上有人中新冠死咗, 有人堆柴去燒屍, 燒燒下, 連船都燒埋, 咖哩真係有咩嘢做唔出丫

印度加油, 等疫情好轉 支持你地出兵攻打「英賊聯邦」 報千年殖民之仇

係咪因為太多屎,積聚沼氣,,,,,,,

引用:
原帖由 sindwendy 於 2021-5-9 11:30 AM 發表
燒屍???
估計都好大機會, 佢地印度疫情咁勁, 根本就已上晒艦上, 死人唔出奇, 而家咖哩又週街燒屍, 所以有人在艦上死咗, 咪就地燒屍倒佢落大海囉!

所以, 咖嘢條恒河餵到那些魚成食人魚, 又肥又大條!

引用:
原帖由 樹下深情的P圖 於 2021-5-9 04:16 PM 發表
係咪因為太多屎,積聚沼氣,,,,,,,
又唔出奇喎, 佢地週維堆了太多肥.

題外話, 我到而家都唔明, 咖哩這些鬼地方, 請我去都拒絶啦, 怎會有儍妹會去旅行架!

係氧氣室不停制做氧氣樽, 令到電線負荷燒燬.

引用:
原帖由 心很想 於 2021-5-9 06:13 PM 發表
係氧氣室不停制做氧氣樽, 令到電線負荷燒燬.
咁會攪到分分鐘氧氣爆炸就仲大鑊添!

小三應該收購英航母的,人哋有自動入水裝置,箸火唔係問題

引用:
原帖由 HK癈青 於 2021-5-9 07:10 PM 發表
小三應該收購英航母的,人哋有自動入水裝置,箸火唔係問題
佢地又怕入水下沉, 打撈, 又要求中國掛

印度航母都幾旺火

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-5-9 08:17 PM 發表
印度航母都幾旺火
真,佢前年發生過火災!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-5-9 08:34 PM 發表

真,佢前年發生過火災!
爆屎先經典,屎堆產生沼氣,煙頭點燃炸了糞房後大火燒了。

唔好咁陰毛論啦,可能只是船長為了阻止病魔作惡,請法師燒香作法驅鬼啫 

跌飛機,燒戰艦,三哥日常操作啦,有咩大驚小怪。

鍵盤翻頁
左右