• 瀏覽: 7,155
  • 回覆: 43
引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-4-28 02:57 PM 發表

中央要求嘅並唔係單單打疫苗咁簡單,而係首先要香港疫情清零,唔係一日半日嗰種,而係最少連續14日清零!香港而家就連最基本嘅要求都做唔到,憑D乜嘢要中央貿貿然咁放人入境?
果然係超人
明快有理
了解

引用:
原帖由 highmax 於 2021-4-30 09:25 PM 發表

水又唔係中共的
E種將漢族人整成不足40%的,不知所謂的政"黨",遲早俾人趕絕
=======
明眼人都睇到有人特登分隔香港唔俾同北面接觸,驚香港輸出革命
呵呵~~你哋夠薑上深圳拉港毒橫額叫港毒口號先講啦!

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2021-5-1 05:30 PM 發表

果然係超人
明快有理
了解
乜咁大巴呀師兄

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-5-2 08:28 AM 發表

乜咁大巴呀師兄
讚到上天喎
乜你咁大巴就真

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-5-2 07:23 AM 發表

呵呵~~你哋夠薑上深圳拉港毒橫額叫港毒口號先講啦!
係漢獨
係漢族獨立
不足40%的漢族,要由E個中"國"獨立出來,建立中國
聲明:本人只係預言未來必然發生的事,本人絕不支持,唔洗搵國安了

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-28 09:21 AM 發表
我打了兩劑疫苗成個月啦 大陸都仲未叫打了疫苗港人免檢疫上大陸
中國政府怕的是自己守關不嚴, 令病毒在國內散播, 不但枉費了政府的努力,更浪費了之前全民努力抗疫的成果, 最重要是重視人民的生命及生活 . 雖然身為中國香港人的我很想免檢回國, 但做人應該要明白什麼是對大局有益, 成全大我.
你問心, 現在那些國家可以打了疫苗免檢, 你可以去的. 如果只想回國內, 請依照國內的規定去做.

引用:
原帖由 highmax 於 2021-5-2 08:27 PM 發表

係漢獨
係漢族獨立
聲明:本人只係預言未來必然發生的事,本人絕不支持,唔洗搵國安了
阿網友,單憑閣下哩一番要從中國獨立出來嘅言論就已經證明閣下有機會觸犯「顛覆國家政權」嘅罪行,所以放心,已報國安!祝好運!

我已經向國安舉報樓主
只要微訊條link 就可以

引用:
原帖由 highmax 於 2021-5-2 08:27 PM 發表

係漢獨
係漢族獨立
放心,國安部門應該好忙,因為最近case 好多

呢啲資料頂多先存檔而已

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-5-2 10:21 PM 發表

阿網友,單憑閣下哩一番要從中國獨立出來嘅言論就已經證明閣下有機會觸犯「顛覆國家政權」嘅罪行,所以放心,已報國安!祝好運!
國安有漢族人會保護我,掛,應該

引用:
原帖由 highmax 於 2021-5-3 04:51 PM 發表

國安有漢族人會保護我,掛,應該
放心,佢哋專捉漢奸,你有福喇!

引用:
原帖由 百厭超人 於 2021-5-3 06:26 PM 發表

放心,佢哋專捉漢奸,你有福喇!
漢族新生兒由2005年開始不足40%
人口比例係可以好大而且好快變動
漢族可以好快3X%,然後再因為1.1的生殖率變成:
例:39% X (1.1/2 X 100%)=21.45%
21.45% X (1.1/2 X 100%)=11.7975%
假設2005年漢族新生兒比例係39%,咁N年後漢族就只有39%
N+5年=N2年,就再到21.45%
N3年,就係11.7975%
N4年:6.488625%
N5年:3.56874375%
================
五胡亂華,安史之亂,漢族都係90%以上的
所以:香港獨立,係以漢族響21%/11%/6%,甚至只有3%的時候實現
而到時出兵香港的中"國"軍隊,係"少數民族"
史無前例,之後的事我就完全預計唔到了
聲明:本人絕不認同港獨,唔洗搵國安了
仲有,一個只有3%的漢族,只會被掃入歷史的垃圾桶

引用:
原帖由 highmax 於 2021-5-3 08:33 PM 發表

漢族新生兒由2005年開始不足40%
人口比例係可以好大而且好快變動
漢族可以好快3X%,然後再因為1.1的生殖率變成:
例:39% X (1.1/2 X 100%)=21.45%
21.45% X (1.1/2 X 100%)=11.7975%
假設2005年漢族新生兒比例係39%,咁N年後漢族就只有39%
N+5年=N2年,就再到21.45%
N3年,就係11.7975%
...
將哩D廢話留返嚟同國安解釋啦!

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-4-28 09:21 AM 發表
我打了兩劑疫苗成個月啦 大陸都仲未叫打了疫苗港人免檢疫上大陸
不如考慮下人家做乜咁驚你班死港燦先

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]