• 瀏覽: 2,829
  • 回覆: 27
張久宜警界明日之星
〔記者鄭景議/台北報導〕已婚、被視為警界明日之星的53歲台北市士林警分局副分局長張久宜,今年大年初二期間,竟在酒後將30多歲薑母鴨店老闆的女兒帶回分局寢室過夜,被同事撞見,分局長震怒,通報市警局督察室,市警局將張員予以降調處分,記過2次並改任民防管制中心專員。
張久宜年初三輪值班,初二晚間到轄內某薑母鴨店用餐,餐敘酒後帶薑母鴨店老闆的女兒回分局寢室過夜,隔天早上老闆的女兒離開時,恰巧被值班同仁撞見,同仁呈報分局長吳慶鴻,吳慶鴻調閱監視器畫面發現屬實,主動呈報市警局督察室。
督察室調查認為,張員此舉已逾越男女正常交往分際,違反警察風紀相關規定,決定記過2次並調整為非主管職務。
台北市警局3月5日發布人事命令,張久宜調非主管職,改任民防管制中心專員,士林分局副分局長由北投分局副分局長江勛貴接任,松山分局督察組組長林岳寬升任北投分局副分局長。
據悉,在張寢室過夜的薑母鴨店老闆女兒長相清秀,外表看起來比實際年齡小,個性討喜,善於交際,不少客人都跟她相熟,該餐廳生意興隆,多少受惠於老闆女兒的攬客手腕。
張妻也任職北市某分局....

台北市士林警分局副分局長張久宜帶女子回分局寢室過夜被懲處。
https://news.ltn.com.tw/news/society/paper/1435605

呆灣呢隻咸濕警察副分局長真係色膽包天,
全無紀律居然連爆房錢都慳埋...
已有老婆仲帶條女返差館寢室開波扑嘢!

引用:
原帖由 moyy 於 19-4-2021 03:11 PM 發表
張久宜警界明日之星
〔記者鄭景議/台北報導〕已婚、被視為警界明日之星的53歲台北市士林警分局副分局長張久宜,今年大年初二期間,竟在酒後將30多歲薑母鴨店老闆的女兒帶回分局寢室過夜,被同事撞見,分局長震怒,通報市警局督察室,市警局將張員予以降調處分,記過2次並改任民防管制中心專員。
張久宜年初三輪值班,初二晚間到轄內某薑母鴨店用餐,餐敘酒後帶薑母鴨店老闆的女兒回分局寢室過夜,隔天早上老闆的女兒離 ...
台灣警察副局長真的是無法無天,同條女返警署搞嘢

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-4-19 04:19 PM 發表

台灣警察副局長真的是無法無天,同條女返警署搞嘢
呆灣淫警官乜柒都咁做。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-4-19 06:08 PM 發表

呆灣淫警官乜柒都咁做。
淫賤呆警

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-4-19 07:26 PM 發表

淫賤呆警
仲有唔少呆灣貪淫警新聞,
每日出個俾四合一乃西狗刺激下!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-4-19 08:24 PM 發表

呢啲就係台灣民主自由之下
出來的禽獸產品

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 19-4-2021 10:25 PM 發表

呢啲就係台灣民主自由之下
出來的禽獸產品
著草曱甴、自由西十分嚮往的

引用:
原帖由 moyy 於 2021-4-19 08:24 PM 發表

天地人閪四合睇完㷫合合,好L想去灣灣揾差人向姖啪啪啪...

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-4-20 12:58 AM 發表

呢隻四合人西呆灣狗,
最啱搵條灣灣咸差插佢蘿友!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-4-20 03:02 AM 發表

呢隻四合人西呆灣狗,
最啱搵條灣灣咸差插佢蘿友!
台灣 人的品質

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-4-20 07:01 AM 發表

台灣 人的品質
心理有問題的呆灣狗,
鍾意俾人見鑊插鑊...

引用:
原帖由 acer2014 於 20-4-2021 12:58 AM 發表

形容得十分貼切呀,天地人閪四合台灣狗

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-4-20 02:51 PM 發表

形容得十分貼切呀,天地人閪四合台灣狗
搵隻呆灣咸濕警副局長出動啦!

引用:
原帖由 moyy 於 20-4-2021 03:18 PM 發表

搵隻呆灣咸濕警副局長出動啦!
隻癲雞幻想吓都得嘅
台灣咸警分局副局長食嗰件係長相清秀的妹子

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-4-20 08:54 PM 發表

隻癲雞幻想吓都得嘅
台灣咸警分局副局長食嗰件係長相清秀的妹子
台灣警察犯賤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]