• 瀏覽: 46,324
  • 回覆: 275
  • 追帖: 10
+18
俾你嚇到基金狂沽貨。

(誰會是老猴?)

引用:
原帖由 心水清 於 2021-4-9 02:00 PM 發表
俾你嚇到基金狂沽貨。
基金公司 藥廠公司 軍火公司100%  控制在共濟會身上。依家就睇共濟會想點玩

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-3 10:43 PM 發表
世界局勢拼死一戰,捨我其誰,誰與爭鋒?

日本決定下周把核污水排入大海,未來世界各國將會爭奪水資源。

第四節 台灣 自取滅亡
台灣最近發現中國大陸無人機在南中國海由台灣控制的島嶼附近空域盤旋。台灣海洋委員會主任委員李仲威星期三(4月7日)表示,如果中國的無人機偏離,進入限制水域上空,“該擊落就擊落”。

李仲威是周三上午列席台灣立法院內政委員會備詢時做出上述表示。不過,李仲威表示,目前還沒有 ...
烏克蘭與俄羅斯開戰風險極高,北約當然不會讓烏克蘭在此時加入。
顯然這次像克里米亞危機一樣,是要破壞北溪計劃。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-9 07:44 PM 發表

烏克蘭與俄羅斯開戰風險極高,北約當然不會讓烏克蘭在此時加入。
我估俄羅斯可能會整個 禁飛區

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-9 07:44 PM 發表

唔知俄佬有什麼打算!

如果北溪-2 始終要黃,
會否影響俄佬嘅決策?

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-4-9 08:24 PM 發表

唔知俄佬有什麼打算!

如果北溪-2 始終要黃,
會否影響俄佬嘅決策?
德國好想買俄國油氣,所以美國要搞起烏克蘭,迫俄國出兵,然後歐洲被迫停止歐俄合作。歐洲經濟受影響,美國繼續獨大。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-9 09:34 PM 發表

德國好想買俄國油氣,所以美國要搞起烏克蘭,迫俄國出兵,然後歐洲被迫停止歐俄合作。歐洲經濟受影響,美國繼續獨大。
跟搞新疆、台灣、香港一樣,就係要破壞中國形象,然後用民主人權呢D野,破壞歐洲中國貿易往來。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-9 09:34 PM 發表

德國好想買,但德國行為就唔想買!

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-9 09:36 PM 發表

跟搞新疆、台灣、香港一樣,就係要破壞中國形象,然後用民主人權呢D野,破壞歐洲中國貿易往來。
凡夫之人先會睇表面。共濟會經過200多年佈局。已完成左佢既目的,依家將開始重生世界

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-9 09:44 PM 發表

凡夫之人先會睇表面。共濟會經過200多年佈局。已完成左佢既目的,依家將開始重生世界
佈局?我的確有懷疑過清末民初的推背圖和扶乩是被刻意安排的劇透,但現在應驗的不只是民初版,連元明版本的一些卦像都應驗了。是誰的佈局?難道傳說劉伯溫後人隨鄭和船隊去了歐洲,引發民藝復興改變世界,是真的嗎?

引用:
原帖由 SYPL 於 2021-4-9 10:32 PM 發表

佈局?我的確有懷疑過清末民初的推背圖和扶亂是被克意安排的劇透,但現在應驗的不只是民初版,連元明版本的一些卦像都應驗了。是誰的佈局?難道傳說劉伯溫後人隨鄭和船隊去了歐洲,引發民藝復興改變世界,是真的嗎?
蜥蜴人的布局。佢要既只是人類的DNA。核戰後一切就就會揭開。包括開啟金宇塔

引用:
原帖由 BlusDave 於 2021-4-9 10:07 PM 發表
我居然認真睇完了
不定時更新 未完

久不久就有呢啲陰諜論嘅貼,全部冇證冇據亂咁吹,笑死人。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]