• 瀏覽: 1,634
  • 回覆: 13
美國空軍採購首長李察遜(Duke Richardson)周三在佛州艾格林空軍基地(Eglin Air Force Base)正式揭幕與命名儀式中宣布,最新型的F-15EX將名為「鷹式II」(Eagle II)戰機。

其實, 改完新名, 網民又唔係都叫返佢做F-15EX囉, 攪咁多花臣把Q咩

https://www.chinatimes.com/realt ... 003022-260417?chdtv

可能美國後悔打死嘢D美國金鷹, 所以不斷用佢的名字命名掛!!! 不過那些鷹其實係代表美洲原住民印第安人先真!!! 又俾美國盜取了!

好多明星都用呢招,轉名搏轉運

借屍還魂,,,矛山野wo死鬼佬

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-9 12:08 AM 發表
美國空軍採購首長李察遜(Duke Richardson)周三在佛州艾格林空軍基地(Eglin Air Force Base)正式揭幕與命名儀式中宣布,最新型的F-15EX將名為「鷹式II」(Eagle II)戰機。

其實, 改完新名, 網民又唔係都叫返佢做F-15EX囉, 攪咁多花臣把Q咩

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210408003022-260417?chdtv
U.S. Air Force Beautiful Female Fighter Pilots Show Their Mettle - YouTube
有黃皮妹

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-9 02:24 AM 發表

U.S. Air Force Beautiful Female Fighter Pilots Show Their Mettle - YouTube
有黃皮妹
這班女性做美軍有q用咩???
在軍營有超過一半機會被奸

行入國會山莊仲會被隔住玻璃窗, 被一槍打死

聽聞美國國民警衛軍「優先試玩」F-15EX。

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-4-9 01:09 AM 發表
都唔只轉名,亦整下容,食少少矽膠,整靚個樣,再戰江湖

老尾已經同老解在同一起跑線上,而家只拼產能!

乜先進,高科技項目已打柴!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-9 11:10 AM 發表
以色列🇮🇱深夜剛大襲伊朗⋯又炸刮豬頭🐷
毫無反抗能力
左仔D武器同雷達全無用
信你真係人都儍

人地新聞都講係懷疑以色列 在 紅海 呀襲擊伊朗商船呀

你嗡到好似襲伊朗境咁,原原來是以色列附近,你有冇查地圖架?

關中國雷達乜事?

https://hd.stheadline.com/news/d ... -伊朗商船紅海遇襲-有指以色列發動襲擊

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-9 01:49 PM 發表
老尾已經同老解在同一起跑線上,而家只拼產能!

乜先進,高科技項目已打柴!
中國而家的科技走勢大好

但我擔心美國又用邪惡招數,殺中國科學家搶科技

上年5月3日,在美國,佢做了一次,不想這慘劇重演

所以祖國應要加強保護這些為國爭光的科學家及其一家!

特朗浦加拜登,一於叫特登

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-4-9 01:09 AM 發表
可能又係喎,

但奸商都係用呢招, 舊嘢當新品賣

有空中霸王支援王牌f35聯合作戰系統,西狗玩L哂啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]