• 瀏覽: 1,030,783
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
引用:
原帖由 G36 於 2021-4-8 12:20 發表

玩全境封所時不禁有多個疑問...
~  個個勢力日日係禁射, D槍械零件(消耗品), 彈藥邊度泥?
~  Mask Filter成世唔使換...好臭 (1有分level, 2無) ~
~  直升機係好依賴後勤保養體系, 但成個國家立立亂, 備件何來?
~  有APC, 有自制裝甲列車, 但無坦克...
玩game 先可以,現實美國更惡劣

引用:
原帖由 kane1101 於 2021-4-8 03:40 PM 發表

玩game 先可以,現實美國更惡劣
到時大亂情況應該只係比metro2033-2035系列好少少,起碼唔使長期困係日月無光既地鐵站避核輻射🙄

大阪 905 人,東京 545 人,日本肯定進入第四波了,同老美同步就是這樣!

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-8 04:34 PM 發表
大阪 905 人,東京 545 人,日本肯定進入第四波了,同老美同步就是這樣!
奧運還要搞嗎?

北愛 Belfast,昨晚,大台不報的新聞!

https://youtu.be/m7L8HBregqs

引用:
原帖由 mistress 於 2021-4-8 16:36 發表

奧運還要搞嗎?
正好用黎提取各國疫苗嘅實戰數據🙈(被拖出去打~) 

好了,稀土停産了!

孤煙暮蟬 4/8
【中央環保督察組下沉江西,贛州稀土企業停產範圍進一步擴大】根據安排,中央第四生態環境保護督察組將于4月7日-5月7日對江西省開展督察進駐工作。據了解,目前龍南地區大部分分離廠已經停產或減產,剩餘部分企業亦將在4月10日停產。停產現象也在大型工廠蔓延,已有相關大廠反饋停產。即日起,按照一月停產期限計算,減產企業按照50%開工率降幅,僅目前已知企業範圍內因贛州環保督察所影響的產量,不完全統計折算氧化鐠釹至少在1200噸以上。

https://m.weibo.cn/2150758415/4623748583394838

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-8 04:59 PM 發表
好了,稀土停産了!

孤煙暮蟬 4/8
【中央環保督察組下沉江西,贛州稀土企業停產範圍進一步擴大】根據安排,中央第四生態環境保護督察組將于4月7日-5月7日對江西省開展督察進駐工作。據了解,目前龍南地區大部分分離廠已經停產或減產,剩餘部分企業亦將在4月10日停產。停產現象也在大型工廠蔓延,已有相關大廠反饋停產。即日起,按照一月停產期限計算,減產企業按照50%開工率降幅,僅目前已知企業範圍內因贛州環 ...
支持,青山綠水就是金山銀山

引用:
原帖由 太大星 於 2021-4-8 11:49 AM 發表
老美無得選擇,面對中伊協議只有跪低。

美國務院7日稱準備解除的制裁,包括與伊朗核協議不一致的內容,但沒提供具體細節。

美國務院發言人普賴斯(Ned Price)7日稱:「我們已準備採取必要措施去再度遵守JCPOA,包括解除與JCPOA不一致的制裁。我不能就它可能呈現的模樣提供詳情。」
美國準備解除制裁德黑蘭以恢復遵守《伊朗核協議》
https://www.hk01.com/article/609416?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
美國務院發言。。。
美國總統又會否出來發言呢?

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2021-4-8 12:24 PM 發表

放係屋企惹埋其他野返來
你啱!!! 人居陽宅, 先人住陰宅, 將先人或寵物骨灰置於家中, 除咗佢哋, 仲除時有班"好友"跟埋返嚟一齊開PARTY......

引用:
原帖由 mistress 於 2021-4-8 04:36 PM 發表

奧運還要搞嗎?
有運動員肯去先算

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-4-8 04:47 PM 發表
北愛 Belfast,昨晚,大台不報的新聞!

https://youtu.be/m7L8HBregqs
大台唔報,因為稱呼佢哋係和平嘅示威者怕影響大灣區嘅生意
叫佢哋做暴徒又怕話緊自己人,所以唔報

引用:
原帖由 nldw 於 2021-4-8 07:15 PM 發表

大台唔報,因為稱呼佢哋係和平嘅示威者怕影響大灣區嘅生意
叫佢哋做暴徒又怕話緊自己人,所以唔報
歐美之亂已不是一般的亂,相信真正嘅革命好快會出現。。。

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-4-8 07:34 PM 發表

歐美之亂已不是一般的亂,相信真正嘅革命好快會出現。。。
貝爾法斯特真係有夠經典, 睇下今次會搞成點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]