• 瀏覽: 6,123
  • 回覆: 18
我講既都係事實,100%打科興既人會響100年內死亡。

你仲敢唔敢打科興

唔打疫苗,有一定可能一年內死亡

睇下早死定遲死好...

引用:
原帖由 TL1596 於 2021-4-4 07:58 PM 發表

你仲敢唔敢打科興
科興係長生不死藥???

我敢打賭你一定會死

引用:
原帖由 TL1596 於 2021-4-4 07:58 PM 發表

你仲敢唔敢打科興
哈哈,乜有人喺唔洗死㗎咩!?🤣🤣🤣

引用:

你仲敢唔敢打科興
我都好肯定進食後的人一定會死,所以大家唔好進食
愚港的傳媒將兩件事實說出來(打科興+死亡), 聰明的愚港人又竟可以想到兩者為因果關係.

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2021-4-4 09:37 PM 發表

我都好肯定進食後的人一定會死,所以大家唔好進食
愚港的傳媒將兩件事實說出來(打科興+死亡), 聰明的愚港人又竟可以想到兩者為因果關係.
所有死嘅人死前一刻都係呼吸緊,所以結論係呼吸會導致死亡。

飲水先真係會死...

堅會死, 唔係老死而係一日內死果隻, 唔係講笑. 飲五升以上就好危險, 正常人唔會飲咁多, 但係的確飲到

之前有D 戇鳩仔為左拍片, 啪乾既肉桂粉, 跟住不斷覺得口渴, 跟住真係飲左勁多水, 差D 命都無

引用:

你仲敢唔敢打科興
打咗科興後過倒99歳 我可以保証你長命百歲

引用:
原帖由 TL1596 於 2021-4-4 19:58 發表

你仲敢唔敢打科興
最衰系;唔打一樣死。😂😂😂

打吾打針香港每日平均都死百幾人

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-4-5 09:23 AM 發表

最衰系;唔打一樣死。😂😂😂
就黎便秘都關打左科興事.......

香港人無知低能可見一斑,日日比白米分布洗腦

引用:

你仲敢唔敢打科興
Tautology 中學econ無教methodology 嗎?

引用:

你仲敢唔敢打科興
你咁講,不只打科興,打任何一隻疫苗都會死!
YC黃畜歪理連篇式思維🤭

講得岩。肯定誘病死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]