• 瀏覽: 2,353
  • 回覆: 30
+14
DKLM*黃畜生多合一黑玫瑰68狗*
又攞呢單嘢出嚟
抹黑煽動仇警
全世界都唔再吾敢提呢..case
大家都知道係老作
臘腸新聞都唔夠膽
加加減減抹黑

今日是港鐵太子站 831 襲擊事件一年,警務處長鄧炳強昨日於香港開電視節目中,將 831 事件扣連國家安全,斥有人刻意散播「太子站打死人」謠言,認為有關人士意圖危害國安及香港安全,「可能過去一段日子……有組織煽動好多人去做些平時不做的行為,散布一些不正確的思想,或者剛才說 831 有死人傳聞,我們相信是有些不知是什麼的勢力,好想危害國家或者香港安全。」
鄧炳強於節目中表示,過去一年媒體上出現好多假新聞、假消息,認為有關人士是純粹為了打擊警方執法能力,甚至有部分人想危害國家安全,「咁就一定要打擊警方信譽,打擊市民對我哋嘅信心……當中有很多假新聞、假消息,隨著時間被道破,例如 831 死人傳言。」他續指,警方多次與消防出來澄清傳言,不少媒體發現被指是死者的人士仍然在生。
https://www.thestandnews.com/society/831-一年-鄧炳強-有人散布-831-打死人傳聞-圖危害國家安全/?fb_comment_id=3295157567239570_3295686817186645

附件

Screen Shot 2021-03-25 at 8.24.59 AM.png(518.7 KB)

Screen Shot 2021-03-25 at 8.24.59 AM.png

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-25 08:25 AM 發表
DKLM*黃畜生多合一黑玫瑰68狗*
又攞呢單嘢出嚟
抹黑煽動仇警
全世界都唔再吾敢提呢..case
大家都知道係老作
臘腸新聞都唔夠膽
加加減減抹黑
: ...
真相本來可以喺cctv睇到
但係曱甴為咗遮掩自己嘅罪行
好多cctv
俾曱甴打爛曬

附件

20200422_e495873a3321912281f6K3LD2py515GJ.png(335.16 KB)

20210307_5f685db730b6f12d6e90kFHfwJR6iBmt.png(369.22 KB)

20210307_890f19325c37a580ecacuOtAUHfztmqL.png(310.43 KB)

20210307_7925faa5f68cff74a6a58KpK1OOCrx4i.png(155.28 KB)

20210307_536229e68ad0032196799QMH3j0nSkhh.png(585.17 KB)

20210307_dc706492dd7ce57a9ea3S9kiRn7ODJyP.png(521.12 KB)

20210307_ed872c75d5d8c432c667T5jw7Vc2Uaud.png(446.92 KB)

20210307_3facd27cfa3ee31214d3SWd47d8Uevds.png(192.79 KB)

20210308_5545bf20d39d586c503ckoW463REkLXm.png(169.72 KB)

20210326_e373378e1d68cc5c71fauhNGjYUK8CXC.png(904.08 KB)

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-25 08:36 AM 發表

真相本來可以喺cctv睇到
但係曱甴為咗遮掩自己嘅罪行
好多cctv
俾曱甴打爛曬
點解壞咗嘅cctv
都有咁多嘢睇嘅
呢啲就叫做真相
四合一喺度抹黑

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-25 10:09 AM 發表

點解壞咗嘅cctv
都有咁多嘢睇嘅
呢啲就叫做真相
四合一喺度抹黑
真相就係
泛民狗+曱甴
玩文宣 虛構打死人

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-25 10:43 AM 發表

真相就係
泛民狗+曱甴
玩文宣 虛構打死人
呢單嘢
國際都唔會再提佢
四合一杏家橙
又攞出嚟抹黑

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-25 11:24 AM 發表

呢單嘢
國際都唔會再提佢
四合一杏家橙
又攞出嚟抹黑
呢單嘢 日日喺太子站 設靈堂 拜祭 虛假死咗的人

引用:
原帖由 WongManTat 於 25-3-2021 11:24 AM 發表

呢單嘢
國際都唔會再提佢
四合一杏家橙
又攞出嚟抹黑
隻四合一奶西狗除左識抹黑警察之外
冇嘢做就捉蟲入屎忽,成日等俾人插....

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-3-25 02:57 PM 發表

隻四合一奶西狗除左識抹黑警察之外
冇嘢做就捉蟲入屎忽,成日等俾人插....
831已成笑話

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-25 01:07 PM 發表

呢單嘢 日日喺太子站 設靈堂 拜祭 虛假死咗的人
仲可以拎831單笑料出嚟抺黑,
呢隻四合一真係正豬西大火雞,
拜柒到隻死曱甴都復話啦DLLM!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-3-25 10:13 PM 發表

仲可以拎831單笑料出嚟抺黑,
呢隻四合一真係正豬西大火雞,
拜柒到隻死曱甴都復話啦DLLM!
期間 搞到好多病人 坐唔到地鐵去睇醫生 害死人

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-3-26 07:44 AM 發表

期間 搞到好多病人 坐唔到地鐵去睇醫生 害死人
真係害死香港好多病人

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-26 08:20 AM 發表

真係害死香港好多病人
曱甴自私陰毒

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-3-26 12:52 PM 發表

曱甴自私陰毒
又係你四合一 出83 1題目 我梗係回應你啦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-3-26 01:00 PM 發表

又係你四合一 出83 1題目 我梗係回應你啦
呢件正打靶曱甴文宣狗,
831穿晒煲仲攞出來抺黑。

引用:
原帖由 WongManTat 於 26-3-2021 12:52 PM 發表

曱甴自私陰毒
借啲意搞破壞刑毀太子地鐵站班曱甴真扒街

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]