• 瀏覽: 1,030,541
  • 回覆: 7,369
  • 追帖: 217
+972
支持馬兄
繼續留位學習。
支持中央,支持林鄭,支持警隊

繼續支持

好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

我差吾多全部食哂😝😝😝😝

支持

繼續支持馬兄

繼續支持馬兄👍

繼續支持,獲益良多,繼續學習

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 08:52 PM 發表

嘩!快得咁恐怖
我第一次禁勁,應該係打完科興手腳快左

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 08:51 PM 發表
這麽快又開新樓了,時代改變了,建樓速度也改變了,大家可能要習慣快速建樓!
今次的序趕不上建樓了,先開題目吧!

主題 - 天南地北
副題 - 當西方沒落!世界會發生甚麽事?

今日緬甸好靜,無遊行,無開槍!點解?有人俾左二個解釋:其一索羅斯的錢俾沒收了,乞暴無糧支了,當然無人出來;其二是緬軍斷網!

個人講好多次,顏色革命祗對偽君子有用,真小人,算吧啦!緬甸其實都係跟老美學,國會一槍,無論幾愛國的 ...
支持馬兄👏👏👏

支持馬兄,西方沒落

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-20 08:58 PM 發表
好野~我終於第一次搶先支持馬兄~

我先報告,今朝一早去打科興,全日正常,係針位有DD痛,比較囗渴,胃囗大好😝😝食左二餐,去埋 shopping ,完全冇異樣。

深深感受到做中國人的幸福,我呢二日同馬拉,大麻角,尾角及內地華人朋友whatsapp 吹水,個個都羨慕我可以有針打,仲要係科興!

我差吾多全部食哂😝😝😝😝
靚c奶厲害

西方沒落,包括佢地的防疫!
這二天,開盡宣傳機器,最後,幾個歐洲大國焗用,但芬蘭還是偷偷下架了!從前所謂醫療水平超班,原來又是偽裝!我呸呸呸!

https://m.weibo.cn/2150758415/4616921645320860

支持

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-20 08:51 PM 發表
這麽快又開新樓了,時代改變了,建樓速度也改變了,大家可能要習慣快速建樓!
今次的序趕不上建樓了,先開題目吧!

主題 - 天南地北
副題 - 當西方沒落!世界會發生甚麽事?

今日緬甸好靜,無遊行,無開槍!點解?有人俾左二個解釋:其一索羅斯的錢俾沒收了,乞暴無糧支了,當然無人出來;其二是緬軍斷網!

個人講好多次,顏色革命祗對偽君子有用,真小人,算吧啦!緬甸其實都係跟老美學,國會一槍,無論幾愛國的 ...
支持馬兄為正義繼續發聲。。。-

今天全球傳媒不多不少也播放美國兩隻猴子的醜態及拜登仆街片段。。。
自昨天起世界將大大不同了,緬甸軍全面封殺顏色革命,俄外長即將訪京。。。
日本、烏克蘭、印度、歐洲、澳洲等等白皮及鬼畜奴皆自今不發一言。。。

兩個甲子年前的氣熖沒有了,上一個辛丑年的西鬼霸道完結了。。。
下來將是決勝局,鬼子佬印抄票魔法即將失效。。。東太平洋的大陸即將變天了。。。

報到,支持

報到支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]