• 瀏覽: 564,984
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 hanE 於 17-3-2021 22:43 發表

我哋重供養緊呢條屎蟲😡😡😡
咪比佢玩埋呢個延任剩下嘅時間,下屈唔使旨意有得選

引用:
原帖由 ET0101 於 2021-3-17 07:48 PM 發表

其實我都聽聞過
但如何登記
怎樣開通
是否要去醫院申請
私家門疹可以辦理嗎
download咗個醫健通app就可以上網申請
去到打疫苗, 職員會問你有冇醫健通, 如果申請咗未開通, 佢可以即時幫你開通埋

引用:
原帖由 ing.baring 於 2021-3-17 04:25 PM 發表

典型黃畜嘅「光明正大」打扮方式,說穿了就是鼠竊狗偷嘅打扮囉,見到就憎,鬼鬼鼠鼠唔慌係好人,這絕對錯不了的
雖然果個校長都唔係好人, 但果班老師只係50步笑100步

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-17 01:45 PM 發表

係喎,我外母個屋苑隻曱甴衰已完呢排真係搞緊業主法團喎,叫人千祈唔好選建制人入法團喎!🤬
我住果度隻曱甴已完上任咁耐搞足業委會咁耐
最搞笑係隻曱甴又唔係業主又唔係租客, 憑咩叫屋苑開放個會所比佢用
要開會可以去隔離個社區中心

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-3-17 09:50 PM 發表
原來巴西舊年年尾開始流行果隻病毒變種,抵抗抗體既能力,係之前既六到八倍

注意呢個時間段,撞正科興第三期測試...

呢個,事實上係壞消息...
壞? 即是影響左結果? 不過, 亦都可以話, 科興是抵得到個變種, 而且表現唔是差好多...

引用:
原帖由 9wai 於 2021-3-17 01:49 PM 發表

唔辭職,養住班議辦職員要俾糧支㗎,到時DQ咗claim唔返咪柯拔甩!佢醒呀,都係辭職止咗血先!🤭
冇得支糧一句話政府打壓咪得囉,黃人最叻姓賴同走數

引用:
原帖由 catcrystal 於 2021-3-18 01:12 AM 發表

我住果度隻曱甴已完上任咁耐搞足業委會咁耐
最搞笑係隻曱甴又唔係業主又唔係租客, 憑咩叫屋苑開放個會所比佢用
要開會可以去隔離個社區中心
真係要守住自己小區的業委會,如果比班趴街贏左D帳目就亂七八糟

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-17 08:59 PM 發表

有中央支持點會斷市,,現在封區都少了阿支阿左的聲音
依家大台播多左正常市民既聲音

引用:
原帖由 catcrystal 於 2021-3-18 12:57 AM 發表

雖然果個校長都唔係好人, 但果班老師只係50步笑100步
真小人同偽君子嘅選擇

又圈吓d疑似播毒句子先

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-18 08:55 AM 發表
又圈吓d疑似播毒句子先

佢地咁落力抹黑科興,除了政治原因外,都不知會不會涉及生產商背後巨大的利益.

(繼續灌水,看看能否在大叔新帖前,打爆500頁Post~)

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-18 08:55 AM 發表
又圈吓d疑似播毒句子先

完全同毒果一樣, 係有目的播毒.
絕對應該全面抵制.

支持理性受訪者!👍🏻
【轉載—— 我是憤怒💢
是,小弟正是相中的麻甩
回家有約12位記者訪問,本來很趕的我,我選擇了回答

當中蘋果日報記者不斷不斷係不斷反覆地問政府安排是否不合理及影響我們生活,因為2座有確趁為什麼3、4、5座都要強制檢測

我這樣回答:
「我覺得強制檢測會帶來不便,但其實我覺得應該強制檢測埋對面屋苑,因為樓下班友唔帶口罩,嘢到四圍係, 如果政府唔強制檢測封鎖如果我走左去元朗,四圍嘢跟住有又人會鬧政府話點解唔封, 不如呢位記者我問番你你覺得點樣做先為之最好,我真係想知你既睇法」

佢靜左, 佢好慶, 其實我都好熱㗎師兄🤬
*問心,我是涼的
你都問得人多啦,終於有人問番你,妖你喇🌟你又唔cute答我你算點

有記者問「派午餐肉同豆是0魚你會唔會食」
小弟「午餐肉醫生唔俾我食,豆是0魚我覺得幾好食」
記者「咁你會唔會囉」
小弟「應該唔會,會留番俾D更有需要既人」

🌟我選擇放棄物資,因為我細個安置區出世,我肯定有人更需要無資🙏🏼
各位朋友如果你地夠, 可以讓俾下一位儘量放棄物資,多謝🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

#不斷聽唔倒我講嘢要拉開口罩
#跟住就影我拉開口罩大造文章
#不斷製造已鋪排問題
#難道草民沒有反問記者的權利嗎
#TVB記者有禮貌好多認真的

引用:
又圈吓d疑似播毒句子先

而家起碼跌吉個個對某報免疫。

港台真係痴乸線,竟然製作節目去訪問濠涌爆炸案嘅罪犯,以前都已經唔知做咗幾多個呢類節目。

[頭條日報] 傳五集港台節目被抽起 包括黃秋生譚小環參與節目

......

連結: http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2025075/

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]