• 瀏覽: 7,375
  • 回覆: 100
+5
老實講福原愛同江宏傑打乒乓球,江宏傑肯定輸到甩衭 😀

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-3-5 12:47 PM 發表

台灣仔就係鄉下佬,天真嬌走都走唔切!
呢單野今我諗起另一個台仔同女婆及仔女四維去,仲將老婆出浴照上fb,
更大讚外國自由,最後一家移民美國,佢老婆自由了。。。

台灣人的智慧真係

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 12:35 PM 發表

唔信,你張相那女生,仲索過福原愛啦
索還索,福原愛有老婆feel,AV女係滿足男人另外既需要

引用:
原帖由 6674 於 2021-3-5 09:27 AM 發表
嫁錯郎!嫁到馬龍就吾駛愁。本人喜歡石川佳純多一點點。
至記得大魔王張怡寧打到福原愛九個零皮,跟著開波吾過網,大家都鬆了一口氣。

https://www.bilibili.com/video/av21699475/
傳說,大魔王年代,中國乒乓球隊避免對手尷尬,唔可以炒對手11比0

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 12:27 PM 發表

所以我都唔讚成女仔去日本浸温泉,那些女優浸的温泉總係有男人係度跟住就將條女正法!

所以,日本對想長相廝守的夫婦,係不宜去的地方!
c hing 睇得 AV 多

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-3-5 11:30 AM 發表

福原愛真係傻,以佢知名度+外貌,不難嫁個年輕有錢才俊

偏偏嫁個球員;個球員搵唔到錢,自然自卑啦,咪恰老婆囉
以佢嘅知名度,受寵愛度,流利東北話,嚮中國大把人當佢如珠如寶。偏偏揀個稍微高一啲嘅武大郎。睇牙醫都阿支阿左嫌使錢。台蛙真小家!

引用:
原帖由 green2016 於 2021-3-5 12:54 PM 發表
老實講福原愛同江宏傑打乒乓球,江宏傑肯定輸到甩衭 😀
算啦,台灣仔能娶到個三甲不入的日本選手已如同中六合彩

身為中國人係娶晒前三甲的!

2015年女子乒乓球排名

1.丁寧,(中國)
2.劉詩雯(中國)
3.朱雨玲(中國)

4.福原愛(日本)
5.石川佳純(日本)
6.馮天薇(新加坡)
7.陳夢
8.德國選手韓穎
9.中國削球選手武楊位
10.徐孝元

原文網址:https://kknews.cc/sports/ov23rnp.html

看到的名字大多是中國人性氏,中國人勁!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-3-5 12:59 PM 發表

c hing 睇得 AV 多
我揾av資料駡日本仔同台仔,可一步到位,一針見血嘛

童話咁快玩完!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-3-5 08:35 AM 發表

唔係娶到日本妹真係悉尼老鼠啦
2008 奧運週期都睇開乒乓,除佐國乒,就識幾個倭乒棒乒,依稀認得幾個外國選手。對條呆灣佬完全冇印象,唔係福娃嫁過去,都唔知呆灣有人打乒球。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2021-3-5 01:14 PM 發表
童話咁快玩完!
外國拍白雪公主都拍到變成三級,冇剪輯版啦

渣男竟然介意老婆做雞

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2021-3-5 12:58 PM 發表

傳說,大魔王年代,中國乒乓球隊避免對手尷尬,唔可以炒對手11比0
所以西歐曾傳聞話想取消乒乓球奧運比賽,唔想中國獨霸喎,西歐的體育精神真係差到呢

而在2015年的女乒排名第四名的福原愛的得分同前三甲有明顯差距!
說明中國的乒乓球實力超班!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-3-5 01:12 PM 發表

我揾av資料駡日本仔同台仔,可一步到位,一針見血嘛
台仔深受日本影響,性文化都好開放

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2021-3-5 01:20 PM 發表

2008 奧運週期都睇開乒乓,除佐國乒,就識幾個倭乒棒乒,依稀認得幾個外國選手。對條呆灣佬完全冇印象,唔係福娃嫁過去,都唔知呆灣有人打乒球。
查下佢2008有冇代表過呆灣先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]