• 瀏覽: 565,083
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 有女萬事足 於 2021-3-2 06:17 PM 發表

家下一哥系文武雙全的
重好鬼馬😁

引用:
原帖由 香煎小手袋 於 2021-3-2 10:46 PM 發表

Musea 太陰沉
貴氣唔係咁樣的
其實...musea同k11我幾鍾意去....
幾型格

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-3-2 08:39 PM 發表

起蠟水?
應該係木地板起蠟水,可去除表面殘舊蠟面。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-2 09:13 PM 發表

btw上星期有yc同我講
話環保署署長(好似係....)訪問時比人問
d人成日網購淘寶等好唔環保,個署長話自己未網購過,所以唔識答。
阿yc就話「點解決環保問題又唔識答。唔都答得出,真係廢!」
我問番佢:咁疫情下唔網購可以點?你又有咩環保好建議?😏
佢又唔出聲😒
今日好似有個是神州快遞派送的中左招....

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-2 08:57 PM 發表

or食飽飯
剛看到太極7子gary心臟病突然走了,少年時期去地音樂陪著成長,,珍惜眼前人
太極陪住我成長😔

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-2 09:00 PM 發表

我30年前食自助餐,應該係人生第一次,食完返屋企重多13磅,我係講真的
你攞左二打生蚝返屋企?

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-3-2 06:08 PM 發表

環能出嚟嘈都好呀,政府尊重意見,一刀切強制安心出行。
但環保L基本上等如YC,有邊一次企過喺政府嗰邊?

利申:我都支持環保的!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-3-2 11:33 PM 發表

假設林鄭連任至 2027,再下一任唔會係武官,而係文官搞經濟
因為要清的漢奸,呢幾年都會清晒,選舉改革、法律改革都會在第二個任期做埋

甚至我假設,當大陸認為完全掌握選舉、司法等領域,可能林鄭第二個任期會提早收工,畀佢去英國
繼任的可以全心搞經濟,融合大灣區
林鄭點會再去英國😎

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-2 09:13 PM 發表

btw上星期有yc同我講
話環保署署長(好似係....)訪問時比人問
d人成日網購淘寶等好唔環保,個署長話自己未網購過,所以唔識答。
阿yc就話「點解決環保問題又唔識答。唔都答得出,真係廢!」
我問番佢:咁疫情下唔網購可以點?你又有咩環保好建議?😏
佢又唔出聲😒
佢地生存在世最唔環保🤭

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2021-3-2 10:59 PM 發表

我本身都有藥物同食物敏感,半個鐘到一個鐘左右就會發出來,我隨身都有敏感藥旁身,呢單野要驗屍先可以確定,未必關疫苗事
E單野, 有無可能TRACE到邊個負責打?

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-3-2 06:42 PM 發表

老媽唔準講食完飯,要講食咗飯
我老婆話要講食飽/食飽飯!😁

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-3-2 11:17 PM 發表

King Arthur?
Yes

引用:
原帖由 owan12345678 於 2021-3-2 10:56 PM 發表

比加超。。。我對佢印象麻麻
比加超承繼之前官僚文化,但在後段有祖國支援,表現都叫合格。

引用:
原帖由 gogofit 於 2021-3-2 06:45 PM 發表

其實關咩「人鬥人」事呢?
你食環冇清潔流膿牆,就當你有苦衷,而家2021年啦,係咪可以出嚟表個態呢?市民對佢個部門有意見好正常喎。
政府乜唔係有特首代表晒架咩?
佢已經宣左誓擁護基本法同效忠特區政府,仲唔係表態??
佢做野唔掂,你可以去申訴專員投訴佢,而唔係響D文章同KOL對佢人身攻擊.....
我也唔喜歡劉女士的處事手法,但我也不會玩人身攻擊,當玩到呢樣時,已經中了黃友圈套.....

引用:
原帖由 黃黎耀曉明 於 2021-3-3 12:37 AM 發表

比加超承繼之前官僚文化,但在後段有祖國支援,表現都叫合格。
總之唔掂既官,中央已經收左佢地皮.....
笑恥幾唔掂都好,佢始終都係食衛局局長,中央同意佢做既話我地只能睇住佢做野....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]