• 瀏覽: 565,227
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-3-2 05:11 PM 發表

葉太唔識得一手軟一手硬已經可以落選
葉太,太過自我中心,自以為是。。。。做唔到特首

引用:
原帖由 黃黎耀曉明 於 2021-3-2 05:23 PM 發表

這個是上年想法,因為對班黃屍黑暴要硬。但現在已開始殲滅漢奸,所以林鄭之後,我又開始想,可能搵武官出身的做特首。例如鄧一哥,或曾國衛。或比卡超。
比加超。。。我對佢印象麻麻

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-2 09:58 PM 發表

大台講講報,那男人有高血壓、糖尿病,星期五注射疫苗,星期日休克,最後是心臟停頓死亡。

睇定D,不作評論;看看休克前是月敗血性還是怎樣?有沒有曾感染新冠病毒史?或接種後有沒有遇到新冠病毒引起免疫反應?
應該不是疫苗敏感,疫苗敏感一般不會3天才出現症狀.調查方向可能要朝免疫學(類似類風濕疾病)等去看看的了.
我本身都有藥物同食物敏感,半個鐘到一個鐘左右就會發出來,我隨身都有敏感藥旁身,呢單野要驗屍先可以確定,未必關疫苗事

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-2 05:46 PM 發表

成日話我戶名密碼不符。
我的國內戶口都係

引用:
原帖由 hanE 於 2021-3-2 09:26 PM 發表

我係蝴蝶商場一間五金家品店買咗呢隻,好似4,4,拾元用咗兩年了全屋木家具都用佢,啲門令令的
我知邊間,應該是在蝴蝶街市內,以前成日去探人

果間仲有的確妥地板清潔劑、起蠟水和蠟水,包裝五十年不變。以及揭西製的洗衣機清潔劑

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-3-2 09:16 PM 發表

後者,謝謝
師兄
我去 Aeon living plaza 買左綠色嗰支,清左九成,非常好用,唔該晒🙏

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-3-2 08:20 PM 發表

巫婆噚晚訓荔枝角,家仲上緊庭
太好啦
我仲以為牠去咗尾國

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-2 09:15 PM 發表

這樣食的快就要跑多幾步走多幾轉山了
當年跑山,中午要食兩個飯

引用:
原帖由 geometric 於 2021-3-2 09:48 PM 發表

一哥有機,
我心目中有一個人選,可惜他年事已高,我諗機會不大了....外號沙皇,曾掌管暴大和教育界。做過高官,可惜他官場不算得志。

我諗很多師兄猜到我說的是誰了吧
King Arthur?

引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2021-3-2 10:59 PM 發表

我本身都有藥物同食物敏感,半個鐘到一個鐘左右就會發出來,我隨身都有敏感藥旁身,呢單野要驗屍先可以確定,未必關疫苗事
係嚟個時間班黑媒黑醫一定大造文章的,,係香港每天平均150人死忙而長者佔大部分,,所以星期日過世的人士真係未必關疫苗事當然要等醫學報告,,而醫院也延後48小時才公布我覺得事件應該有初步答案,,如果28號已知打疫苗出事政府一定暫停接種再研究的,,

引用:
原帖由 黃黎耀曉明 於 2021-3-2 05:23 PM 發表

這個是上年想法,因為對班黃屍黑暴要硬。但現在已開始殲滅漢奸,所以林鄭之後,我又開始想,可能搵武官出身的做特首。例如鄧一哥,或曾國衛。或比卡超。
假設林鄭連任至 2027,再下一任唔會係武官,而係文官搞經濟
因為要清的漢奸,呢幾年都會清晒,選舉改革、法律改革都會在第二個任期做埋

甚至我假設,當大陸認為完全掌握選舉、司法等領域,可能林鄭第二個任期會提早收工,畀佢去英國
繼任的可以全心搞經濟,融合大灣區

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-2 11:25 PM 發表

係嚟個時間班黑媒黑醫一定大造文章的,,係香港每天平均150人死忙而長者佔大部分,,所以星期日過世的人士真係未必關疫苗事當然要等醫學報告,,而醫院也延後48小時才公布我覺得事件應該有初步答案,,如果28號已知打疫苗出事政府一定暫停接種再研究的,,
今晚12點有記者會初步交待。

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-3-2 11:38 PM 發表

今晚12點有記者會初步交待。
等啲黑記無得亂寫天日啲新聞!👍

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-3-2 09:13 PM 發表

btw上星期有yc同我講
話環保署署長(好似係....)訪問時比人問
d人成日網購淘寶等好唔環保,個署長話自己未網購過,所以唔識答。
阿yc就話「點解決環保問題又唔識答。唔都答得出,真係廢!」
我問番佢:咁疫情下唔網購可以點?你又有咩環保好建議?😏
佢又唔出聲😒
你應該話返佢:咁都答得出,真係廢!

引用:
原帖由 frmrom 於 2021-3-2 10:20 PM 發表

東方,明報同星島已有報導,黃屍即時全體打哂雞血
有黃人即刻whatsapp呢個新聞比我
我禮尚往來
fwd番日本打輝瑞死咗人新聞回禮😏😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]