• 瀏覽: 565,112
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 藍皓星兒 於 2021-2-23 12:45 AM 發表

師姐,咁快手👍,我12:06入去排到12:30先入到去
師姐我排左35分鐘預約成功啦,拉老豆衫尾有份打祖國疫苗

優先接種疫苗的群組: 
醫療服務場所工作人員及參與抗疫工作人員
安老院/殘疾人士院舍院友及員工
維持必要公共服務的人員(包括政府服務合約承辦商僱員)
跨境運輸、口岸、港口工作人員

我不是以上群組無得預約😢😢😢

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-2-23 01:06 AM 發表

師姐我排左35分鐘預約成功啦,拉老豆衫尾有份打祖國疫苗12114393
我仲未入到去, 搞乜.

算了, 唔同你地爭. 過兩日先...

引用:
原帖由 黃黎耀曉明 於 2021-2-23 01:13 AM 發表
優先接種疫苗的群組: 

唔駛急啦....下個月又會有另外100萬劑........

一帖兩用,我發了信俾隔離時政版的william c.兄去討論黑暴源頭:
(部份內容我刪了人名,雖然大家都知係乜水)

我完全相信,如今香港搞成咁,一切都係黃X民帶起的!!
佢當年用了民進黨果句"勿通匪類",夾硬要將香港人同內地分隔開,而後來佢地成功宣傳"香港不是中國"呢D言論(當年呢句係老X班粉皮響世杯外香港對中國時,一路墟國歌一路響球場曬出黎的),結果令班年青人真係對中港完全區隔
(佢地係癲到就算你返內地旅行都會話你"投共").而呢班人,大個左入到大學甚至出黎做野都係對內地呈負面影響,利用黃毓民之名去"導"身邊既人反中...這都是由黃老X帶起的...
2019年的暴亂,如果唔係有班中產響度撐暴(我親耳聽到有堆的士車主捐左300萬+海外一部份資金(主要係台灣)俾班後生仔搞黑暴),班後生點會出黎搞暴動...而呢堆"中產"好多都係聽黃X民大的...(果堆"芒徒生"我當佢地係同一夥)
所以呢個黃X民真係中國的歷史罪人!!!

"另外,沙田乙明邨明恩樓2月17日納入強檢,政府昨晨派員到大廈突擊檢查約2500名居民的檢測報告,約70人違反強制檢測公告,政府向他們發出強制檢測令或罰款5000元。"

呢班人死性不改.....

引用:
原帖由 9wai 於 2021-2-22 01:02 PM 發表

所以我覺得方向報其實係黃!
唔係黃,直頭係黑

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-22 02:56 PM 發表

人哋同自己講會移民就好開心,但係最煩就係有親戚懶為你著想咁不斷叫你去移民嗰下濕滯。

早兩日去拜年,有個姨姨問我

- 你係咪有bno

- 有,不過過咗期喇

- 點解唔去續返佢呀,好簡單之嘛,去 dhl寄張form就得㗎喇

- 續呢做乜,冇打算去英國喎

- 唔係講你自己吖嘛,我哋大人有乜所謂啫, 要為你個女諗下吖嘛, 佢可以去英國讀書喎。

- 佢都冇諗住去英國讀書

- 唏,而家冇諗住 ...
食住上,問佢幾時走,鼓勵吓佢

引用:
原帖由 黃黎耀曉明 於 2021-2-23 01:13 AM 發表
優先接種疫苗的群組: 

好似渠務工人都優先喎......

我雙標,我去先......

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-2-22 10:41 PM 發表

葵盛泳池試過紙袋炒麵加雞蛋形狀大菜糕
老街坊,我係葵盛東

追啊追支持,追完之前嘅貼再返來

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2021-2-22 11:11 PM 發表

我由六舊腹肌,變咗六神合體
哦,六舊變一舊啫。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 22-2-2021 23:11 發表

火兄參加醒目仔時間係麗的定亞洲電視年代呀,走個時有野送嗎
已經唔記得喺麗的還是亞視,記憶中走嘅時候有份小禮物,但喺咩已經無咩印象

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 22-2-2021 23:21 發表

果時應該未有430穿梭機架, 無綫打對台嘅係辛尼哥哥同怪獸嘅跳飛機
記憶已經模糊,搞到時空錯亂

引用:
原帖由 cap07 於 23-2-2021 00:22 發表
各ching/tse,擔好櫈仔未🙄
噚晚無捱夜等,今早起身幫老媽book,元朗呢個星期六,下午6點前已經無位

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]