• 瀏覽: 17,972
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+16
真係講粗口,拒絕入境,呢十二件垃圾送返香港

呢12個岸狗,教醒你啦,因為你班仆街嘈,嗌囗號,外國人通常最憎嘈,重要在入境區,嘈著人做野,一定踢你走。入境區關員只要話懷疑你偷道或做黑市,已經唔洗同上頭講

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-2-22 07:51 PM 發表
儍強喎
民主自由國喎
咁黑

真事?哈哈,真係反政府反到上腦。

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-2-22 08:12 PM 發表
真係講粗口,拒絕入境,呢十二件垃圾送返香港

呢12個岸狗,教醒你啦,因為你班仆街嘈,嗌囗號,外國人通常最憎嘈,重要在入境區,嘈著人做野,一定掟你走。入境區關員只要話懷疑你偷道或做黑市,已經唔洗同上頭講
見到班癲狗喺度吠,梗係咪俾佢地入境

黃屍曱甴 on 9 真唔係扮。

但係點解彈佢地番黎呀?

引用:
原帖由 2007WIN 於 2021-2-22 07:19 PM 發表
假文.......朋友的朋友,一去就做外賣專才,週薪1500磅

住大屋,花園養番狗同黃狗仔

女就通街醉娃.........帶回家任砌,
週薪£1500?送咩外賣?合唔合法?

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 07:31 PM 發表

事主們的自己朋友有可能知道
"A君回港後心深不忿,找到當日該名華籍官員的照片,起了底,還用他的照片在網上開個帳戶批鬥他。
當然這一切,都已紀錄在該華籍官員及英使館的眼底下,相信不只兩年,此12人應該一世都入不了英國境。"

當事人都未必知道呢一點,事主朋友又點會知.

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表
說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
各位準備去主子國黃屍, 一定要破解呢個謠言, 每人去到海關, 一齊影相打卡, 表示主子幾咁自由, 最好搵埋海關人員一齊影, 更有說服力。祝好運

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-22 08:13 PM 發表

見到班癲狗喺度吠,梗係咪俾佢地入境
你估英國傻咩,有邊個要收垃圾,又冇錢,一定踢走。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-2-22 08:07 PM 發表

而家唯有去澳洲

好似話讀書無功課、工作無壓力、仲樓平舖平飲食平添
小心身上啲窿,魔總話佢哋澳洲有職場強插文化。。

黃狗快點去啦!!

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表
說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
真可惜 ! 俾12隻曱甴,未來暴徒自由西,冚家返回香港 !

點解要送返黎呀頂.

我覺得係假。

咁嘅人應該住緊精神病院,無機會飛去英國。

抗議英國拒曱甴入境,懷疑對曱甴種族清洗滅絕,加拿大政府一定要出聲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]