• 瀏覽: 17,985
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+16
信唔信真係無所謂,只係值得思考香港真係沒自由F?

太耐無坐飛機,快飛轉來回幾開心阿!

引用:
原帖由 2007WIN 於 2021-2-22 07:19 PM 發表
假文.......朋友的朋友,一去就做外賣專才,週薪1500磅

住大屋,花園養番狗同黃狗仔

女就通街醉娃.........帶回家任砌,
假新聞,英國都唔知幾好啊,人工又高,鬼妹又靚,鬼死咁好客好歡迎香港移民

引用:
原帖由 redsoon 於 2021-2-22 07:55 PM 發表

假新聞,英國都唔知幾好啊,人工又高,鬼妹又靚,鬼死咁好客好歡迎香港移民
但衹是頭一年..........之後就

A君媽叉英國總督察,當然永世不得入境喇,都唔知訂既,腦荀都未生埋

我親身經歷:廿幾年前,某個美國入境關卡,有個南亞人同入境人員嘈,「拒絕入境」,即時遣返

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-2-22 07:51 PM 發表
12113567 12113568 12113569 12113570

12113571 12113572
相中人.......是漁港人??

南亞........

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表
說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
班黃L曱甴又會話係假新聞,一定唔係真的,死都唔會信

你都識講走難啦死難民, 唔通當你貴賓咩

引用:
原帖由 nlnl2020 於 2021-2-22 07:51 PM 發表
12113567 12113568 12113569 12113570

呢家人好似未去過外國入境咁。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-2-22 08:01 PM 發表
A君媽叉英國總督察,當然永世不得入境喇,都唔知訂既,腦荀都未生埋

我親身經歷:廿幾年前,某個美國入境關卡,有個南亞人同入境人員嘈,「拒絕入境」,即時遣返
而家唯有去澳洲

好似話讀書無功課、工作無壓力、仲樓平舖平飲食平添

引用:

DkLM黃L曱甴抵L死,笑死我

紳士愛財,莫財莫問,請回!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]