• 瀏覽: 28,593
  • 回覆: 134
+3
關BioNtach咩事

引用:
原帖由 歡天喜地 於 2021-2-20 05:14 PM 發表
前年曾經有一啲體能弱嘅美軍去到武漢參加果啲軍人比賽,而且就近住華南海鮮市場,根本是美國將病毒散播以掩飾同嫁禍!因當時美國己經有十萬人以上中肺炎當係流感,而死亡人數都有萬人以上
最神奇響軍艦長期不到陸地
又有士兵感染美肺

引用:
原帖由 cliffccw 於 2021-2-20 05:37 PM 發表

師兄答案正確。我都試過。睇醫生時話成因太多!主要可能是細菌感染,而且醫生話驗得嚟你食藥都已經好了!不過就要做物理治療令面部肌肉回復活動,因為病發時個人未必即時知道,可能已過了一段時間肌肉沒有喐動會差了或者壞死,所以要做物理治療。
針灸好

引用:
原帖由 A1899 於 2021-2-20 20:32 發表

針灸好
拮落塊面度..............

引用:
原帖由 estateman 於 2021-2-20 08:13 PM 發表

最神奇響軍艦長期不到陸地
又有士兵感染美肺
水兵落地越南仲惹到成地都係。

引用:
原帖由 煙民母親生賤種 於 2021-2-20 03:11 PM 發表
睇你地仲敢唔敢打疫曲苗??!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210216/438370835590287360782539.jpeg/dv5Cg8q7A_YWIbjjwnM8Rx5BApmYafwG99fP3_fXz98

日本AV女優波多野結衣日前在Twitter發文懷疑自己面癱,左邊臉郁唔到,連眼也合不上,所有工作都要暫停,情況令人擔 ...
可能係打咗輝瑞疫苗所以面癱

引用:
原帖由 必佬 於 2021-2-20 04:45 PM 發表

打多支會唔會平衡返
含吓可以有改善

引用:
原帖由 220 於 2021-2-20 08:09 PM 發表
關BioNtach咩事
打輝瑞面癱已自不幸中之大幸, 因為有得醫嘛,

但好多打完半個鐘內死, 第二日死, 一個星期, 66天後死喎

唔死算執到了

_

生蛇,神經線發炎,梅毒發作,打咗 botox.......

打左輝瑞

波姐也老了
小林志玲也不復當年

引用:
原帖由 A1899 於 2021-2-20 08:32 PM 發表

針灸好
針灸睇你好唔好彩,大部份人乜都唔做都可以好返.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]