• 瀏覽: 565,052
  • 回覆: 7,406
  • 追帖: 132
+368
引用:
原帖由 lung_block 於 2021-2-17 09:24 AM 發表
支持,同埋西方想借疫苗試新方式mRNA.

其實等同拖全民大練蠱,mRNA有沒有如當初轉基因食物般,隱藏不為人知既後遺效果,真係短期內無人知..

加上新近發現中左新冠病毒後,有成20%男士精液居然無精子,25%精子量減少..
西方想用群體免疫,mRNA疫苗..

最後可能令白皮人種大幅減少.印弟安人復仇咀咒可能應驗...
呢埸瘟疫,隱藏著"盎格魯·撒克遜計劃"陰謀,即人類人口減半計劃!

報到

引用:
原帖由 jessie500 於 2021-2-17 09:40 AM 發表
祝大叔及各師兄姐弟妹,新一年身體健康萬事如意!全力支持祖國偉大,林鄭及香港警察!
繼續開心圍爐🥳🥳狂食花生🥜
花生食得多,唔好㗎!
駛唔駛幫你食啲?

哎呀
mola mola
遲左打卡啦😂😂😂

支持樓主!

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-17 09:05 AM 發表
今天是2021年2月17日,辛丑年農曆正月年初六。

對於愚港面對新冠疫情嚟講,差不多剛好過咗一年。 在今次第四波疫情裡,昨日嘅確診數字為9宗,係第四波疫情最高峰時期百多宗確診數字後,再次回落到單位數。而第四波疫情對於愚港人嚟講,比較早前三波疫情,係更加難捱。不過由明日開始,加之於飲食業食肆嘅禁令就可以放寬,可以放寬晚上六點至十點,每一台食客可以四個人,呢個放寬對於飲食業嘅生意,係好重要嘅幫助。而 ...
報到,支持國家

支持

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-2-17 09:46 AM 發表
哎呀
mola mola
遲左打卡啦😂😂😂
QQ笑到唔知醒呀?我嘆住杯香滑奶茶睇住大師兄出文時間啱啱好👅👅👅

支持大叔

報到
新帖 開唔夠 40分鐘 已經 4,5頁

支持

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-17 09:44 AM 發表

花生食得多,唔好㗎!
駛唔駛幫你食啲?
梗係好,始終獨食難肥,大家一齊食仲開心

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-2-17 09:48 AM 發表

QQ笑到唔知醒呀?我嘆住杯香滑奶茶睇住大師兄出文時間啱啱好👅👅👅
太過分!!!
飯桶竟然排第4!!!! 😱😱

白皮做咩又唔搞醫療外交?不過佢地無心又無力😏

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-2-17 09:05 AM 發表
今天是2021年2月17日,辛丑年農曆正月年初六。

對於愚港面對新冠疫情嚟講,差不多剛好過咗一年。 在今次第四波疫情裡,昨日嘅確診數字為9宗,係第四波疫情最高峰時期百多宗確診數字後,再次回落到單位數。而第四波疫情對於愚港人嚟講,比較早前三波疫情,係更加難捱。不過由明日開始,加之於飲食業食肆嘅禁令就可以放寬,可以放寬晚上六點至十點,每一台食客可以四個人,呢個放寬對於飲食業嘅生意,係好重要嘅幫助。而 ...
(一文二貼)
今次阿爺疫苗操作算是無意有心,無意是估唔到白皮咁不濟,做做隻疫苗都搞成咁;有心係當發現白皮搞成咁,阿爺當然食住上,所謂第三期報告,不就是白皮話語權吧!我隻野有用,點解我要跟你話語權 這場鬪爭,就係漁村活靈活現了出來了。漁村的下台階就係話佢地十二條友都係評審,所以無問題,笑死 投降國馬統領就直接開聲話中俄疫苗祗要申請,投降國就批,結果,中俄疫苗啋你都有味 要就你尼申請!結果,匈牙利的藥到了,德法還在掙扎中
疫苗和防疫,現在就是話語權之爭!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]