• 瀏覽: 1,062
  • 回覆: 15
近日涉嫌違反香港國安法並已潛逃外國嘅通緝犯「攬炒巴」劉祖廸日前喺fb宣布與Stand with Hong Kong(SWHK)團隊「和平分家」,SWHK梗係唔肯啦,仲搬埋法律出嚟拒絕分家,又發聲明更名為「重光團隊」,聲稱仍會「公平公正」咁用錢喎,但網民就質欵佢哋想獨吞巨款,指管理資金嘅財務委員會都係「重光」嘅人,隨時中飽私囊都冇人知。
被「同路人」窮追猛打,「重光」唯有再發聲明解畫,話外國因為疫情及其他議題,現時根本唔會留意有關香港嘅遊行,又話財務管理委員會早喺去年7月團隊成立嗰陣,已有全體成員一致同意成立同採納嘅機制;又話發現喺唔同戰線嘅圈子...

https://www.dotdotnews.com/a/202010/23/AP5f9255f0e4b06109680d2b2d.html

黃狗丶曱甴呢班垃圾乜都係假,
為左錢呃丶騙丶食夾棍乜都出齊...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-4 03:38 PM 發表
近日涉嫌違反香港國安法並已潛逃外國嘅通緝犯「攬炒巴」劉祖廸日前喺fb宣布與Stand with Hong Kong(SWHK)團隊「和平分家」,SWHK梗係唔肯啦,仲搬埋法律出嚟拒絕分家,又發聲明更名為「重光團隊」,聲稱仍會「公平公正」咁用錢喎,但網民就質欵佢哋想獨吞巨款,指管理資金嘅財務委員會都係「重光」嘅人,隨時中飽私囊都冇人知。
被「同路人」窮追猛打,「重光」唯有再發聲明解畫,話外國因為疫 ...
食夾棍+篤背脊
泛民狗+大細曱甴
的本性

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 4-2-2021 06:32 PM 發表

食夾棍+篤背脊
泛民狗+大細曱甴
的本性
冇錯,曱甴係涼血動物

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-4 06:47 PM 發表

冇錯,曱甴係涼血動物
曱甴樓嘅血係黑色嘅

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-2-4 06:32 PM 發表

食夾棍+篤背脊
泛民狗+大細曱甴
的本性
呢班垃圾人渣,
自己人都照掠。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-4 09:59 PM 發表

呢班垃圾人渣,
自己人都照掠。
睇下河童
兩層樓你就知道
佢哋點樣掠水

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 4-2-2021 10:53 PM 發表

睇下河童
兩層樓你就知道
佢哋點樣掠水
連坐緊監都有藉口想搞眾籌呃錢搵食

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-4 11:31 PM 發表

連坐緊監都有藉口想搞眾籌呃錢搵食
四合一 抹黑唔叻 抹黑嘅料 好差 邊有人信

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-5 07:58 AM 發表

曱甴自己做衰自己 食夾棍

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-5 07:58 AM 發表

唔只差,夾硬老吹捩橫折曲,
玩毒果狗嗰套扒街野。

引用:
原帖由 WongManTat 於 5-2-2021 10:32 AM 發表

曱甴自己做衰自己 食夾棍
有d曱甴仲做埋金手指篤手足...

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-5 03:04 PM 發表

有d曱甴仲做埋金手指篤手足...
曱甴心目中 只有錢銀+女人+毒品

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-5 11:04 PM 發表

曱甴心目中 只有錢銀+女人+毒品
曱甴真正
缺一不可=黑錢+女人+毒品

冇義氣 玩兒戲 的曱甴

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-7 10:14 PM 發表
冇義氣 玩兒戲 的曱甴
曱甴玩嚟玩去 食夾棍食人血饅頭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]