• 瀏覽: 14,105
  • 回覆: 168
+4
引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-3 12:06 PM 發表
最大嗰隻🪳真係%@*佢
根本就係佢

騙政府公帑,去攪分化!不過好快現眼報

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-2-3 12:50 PM 發表
唔感謝保護市民安全嘅警察,保護財產嘅銀行職員?😏
he he hex2,甴曱王緊係要幫黃E畜

大陸一隻,香港一隻,阿爺今次大豐收

曱甴王又發功

引用:
原帖由 晚間不見了羊 於 2021-2-3 12:45 發表

忍乜呀?係新冠肺炎疫情下全世界人都係度多謝醫護㗎喇,香港呢段時間醫護冇做咩?好地地一件心意卡俾你呢啲聰明仔講成係別有用心政治化,香港有你呢類聰明仔點會唔累死香港人。
心照不宣

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-3 12:06 PM 發表
咁佢攞政府咁多億保就業,但超市生意根本仲多咗,佢又幾時會派現金券俾全港市民呢?
華潤超市唔使派現金卷俾市民?

引用:
原帖由 香江人 於 2021-2-3 01:05 PM 發表

華潤超市唔使派現金卷俾市民?
全部都要。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:03 PM 發表
李嘉誠基金會在社交媒體表示,長和系創辦人李嘉誠在立春日向香港醫護人員送出「春天的禮物」,向醫管局全體9.7萬名人員派發心意卡。李嘉誠基金會稱,會將心意卡送到各醫院,醫護人員手持心意卡,由2月8日至5月31日,即可在全港百佳店鋪換取及使用$200現金券。

李嘉誠在心意卡印上:
謝謝您們一直守護香港人的健康,我與全港市民一樣,內心都為您們鼓掌﹗一點心意,與您共勉。
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2865000/2869698/1_lksfeb3_1024.jpg
@ICAC
醫護人員唔可以收受利益架喎!

曱甴之父!

有錢使得鬼推磨

馬雲學嘢啦!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:10 PM 發表
家有一老 如有一寶
冇錯,香港冇曱甴,乾淨又愉快

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:14 PM 發表

做個實驗
李家誠同吳秋北一齊出市區
舉手叫人歡呼
睇邊個多就知邊個係曱甴王 過街老鼠
幻想無極限。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]