• 瀏覽: 14,106
  • 回覆: 168
+4
李嘉誠基金會在社交媒體表示,長和系創辦人李嘉誠在立春日向香港醫護人員送出「春天的禮物」,向醫管局全體9.7萬名人員派發心意卡。李嘉誠基金會稱,會將心意卡送到各醫院,醫護人員手持心意卡,由2月8日至5月31日,即可在全港百佳店鋪換取及使用$200現金券。

李嘉誠在心意卡印上:
謝謝您們一直守護香港人的健康,我與全港市民一樣,內心都為您們鼓掌﹗一點心意,與您共勉。

李嘉誠終於忍唔住要多謝醫護啦.

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2869698/【李嘉誠基金會】李嘉誠向醫管局員工派發心意卡、200元現金券

咁佢攞政府咁多億保就業,但超市生意根本仲多咗,佢又幾時會派現金券俾全港市民呢?

最大嗰隻🪳真係%@*佢

引用:
原帖由 eos888 於 2021-2-3 12:06 發表
最大嗰隻🪳真係%@*佢
佢忍左好耐架啦

曱甴王

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:10 發表
家有一老 如有一寶
幾時送機票比曱甴上路?

一早話有黑手要阻止清零,大家睇曱甴磚家就知,要制造民怨,但事與願違,市民睇清港獨係冇可能,因為一班黑醫黑護+公務員高官全部無能,冇管治能力,加快市民要求一國一制

引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-3 12:03 PM 發表
李嘉誠基金會在社交媒體表示,長和系創辦人李嘉誠在立春日向香港醫護人員送出「春天的禮物」,向醫管局全體9.7萬名人員派發心意卡。李嘉誠基金會稱,會將心意卡送到各醫院,醫護人員手持心意卡,由2月8日至5月31日,即可在全港百佳店鋪換取及使用$200現金券。

李嘉誠在心意卡印上:
謝謝您們一直守護香港人的健康,我與全港市民一樣,內心都為您們鼓掌﹗一點心意,與您共勉。
https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2865000/2869698/1_lksfeb3_1024.jpg
曱甴王派200蚊仆街卷俾黑醫護,余慧明咁落力仲有機會坐監,曱甴王縮骨到呢.......

最強黃C,大陸要出手喇,唔好再忍。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-2-3 12:14 發表

做個實驗
李家誠同吳秋北一齊出市區
舉手叫人歡呼
睇邊個多就知邊個係曱甴王 過街老鼠
你叫佢躝出來,我吹大雞等佢

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-2-3 12:13 發表
一早話有黑手要阻止清零,大家睇曱甴磚家就知,要制造民怨,但事與願違,市民睇清港獨係冇可能,因為一班黑醫黑護+公務員高官全部無能,冇管治能力,加快市民要求一國一制
發生咩事, 大家心照..

相信好多人比黑醫謢更有需要幫助, 但係.........

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]