• 瀏覽: 2,204
  • 回覆: 24
日女遊客遭輪姦印佛教聖地蒙污

印度新德里巴士輪姦案發生兩年後,佛教聖地菩提伽耶(Bodh Gaya)
爆出一宗外國遊客遭禁錮輪姦案。日本一名二十三歲女研究生去年底獨自到訪加爾各答,
期間誤信當地的假導遊,被禁錮在菩提伽耶附近一間酒店內輪姦逾兩周。
她之後成功逃脫,經日本領事館協助下報警求助,警方迅速拘捕五名疑犯,
並正追緝另外三人。

.........

近年愈來愈多日本遊客前往印度旅遊。(資料圖片)

LINK → https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20150104/00180_001.html

===============================
印度淫徒老強時真的不分時間,地點,人種,年齡,好醜...
女仕尤其是遊客,真的要小心,退避九舍...
除非有心啦...

話不投機半句多

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-22 07:19 AM 發表

印度新德里巴士輪姦案發生兩年後,佛教聖地菩提伽耶(Bodh Gaya)
爆出一宗外國遊客遭禁錮輪姦案。日本一名二十三歲女研究生去年底獨自到訪加爾各答,
期間誤信當地的假導遊,被禁錮在菩提伽耶附近一間酒店內輪姦逾兩周。
她之後成功逃脫,經日本領事館協助下報警求助,警方迅速拘捕五名疑犯,
並正追緝另外三人。

.........

https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20150104/photo/0104-00180-001h1.jpg
香港都 收留好多南亞 難民 當中都有呢啲咁嘅 仆*阿差

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-22 07:19 AM 發表

並正追緝另外三人。

.........

https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20150104/photo/0104-00180-001h1.jpg
強姦鬼國係名不虛傳,
BB女至老婆婆都…

引用:
原帖由 acer2014 於 22-1-2021 07:19 AM 發表

並正追緝另外三人。

.........

在鬼國被輪姦執返條命都算好彩

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-22 08:43 AM 發表

香港都 收留好多南亞 難民 當中都有呢啲咁嘅 仆*阿差
多得犯民狗、鬍鬚雄條仆街。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-22 06:42 PM 發表

多得犯民狗、鬍鬚雄條仆街。
香港真係多得難民之父 禍害香港

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-22 10:18 PM 發表

香港真係多得難民之父 禍害香港
香港真係俾呢班垃圾搞到雞毛鴨血。

引用:
原帖由 moyy 於 22-1-2021 10:58 PM 發表

香港真係俾呢班垃圾搞到雞毛鴨血。
有排搞唔掂

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-22 01:32 PM 發表

在鬼國被輪姦執返條命都算好彩
呢個世界好多人偏偏想去....
唔知係咪唔怕俾人輪或想去食下咖哩臘腸呢...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-22 11:28 AM 發表

強姦鬼國係名不虛傳,
BB女至老婆婆都…
啲印度亞差個L個都咁飢渴

引用:
原帖由 chopsuey 於 2021-1-23 01:33 AM 發表

啲印度亞差個L個都咁飢渴
禽獸的劣質人種

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-23 01:18 AM 發表

呢個世界好多人偏偏想去....
唔知係咪唔怕俾人輪或想去食下咖哩臘腸呢...
你係咪講緊隻老枯井臭西duck呢!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-23 01:53 PM 發表

你係咪講緊隻老枯井臭西duck呢!
老枯井臭西duck
半夜自淫
仲要用有刺黑玫瑰
插自己江門
印度啱四合一

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-23 09:11 PM 發表

老枯井臭西duck
半夜自淫
仲要用有刺黑玫瑰
插自己江門
印度啱四合一
阿差轉玩變態嘅行為,
見窿就隊啱晒囉!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-23 09:54 PM 發表

阿差轉玩變態嘅行為,
見窿就隊啱晒囉!
四合一個肛門 唔插唔舒服 所以成日要人插佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]