• 瀏覽: 18,109
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
+11
話之你,黃畜用科興疫苗只得50%有效呢個題目呢兩日已經開post 打到成地係

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-14 09:00 PM 發表
全部藥廠都造假, 為求揾快錢, 草菅人命於不惜!!
本來一個疫苗正常程序要好幾年啊
現在根本等不起

引用:
原帖由 笑看流浪犬 於 2021-1-14 09:11 PM 發表

本來一個疫苗正常程序要好幾年啊
現在根本等不起
兩大西苗報告都係自家人出, 反而科興嘅報告就由第三方出, 你會信邊個?

其實有留意都知輝瑞的推出只為爭啖政治氣,救人係副作用黎啫!

但科興的滅活,就真係為救人而製作,所以效能最高是理所當然!

引用:
原帖由 笑看流浪犬 於 2021-1-14 08:59 PM 發表
輝瑞疫苗就是瑞德西韋“神藥”的再版,
而且還可能致殘致命!

https://cdn.discuss.com.hk/t/1fe18c/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_210114/20210114_f538bf3e99fbb0abe94cbXET4oKKo2XA.jpg
打死人有副作用就話唔關疫苗事

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-14 09:14 PM 發表

兩大西苗報告都係自家人出, 反而科興嘅報告就由第三方出, 你會信邊個?
對,傻既先信自已人既報告,佢地自已一定搵個最有利既計算方法黎話自已d藥最有效。反而科興就由第三方搞出黎,仲要係幾個第三方既國家,均真好多。

要知道注射mRNA疫苗後、會讓你的細胞長出跟病毒一樣的突刺蛋白、
以此來刺激免疫反應嗎?

怕不怕黃綠🐸你的🐸腦細胞也會長出突刺蛋白、然後突變成🐸喪屍?

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-14 09:09 PM 發表
話之你,黃畜用科興疫苗只得50%有效呢個題目呢兩日已經開post 打到成地係
所以今朝咪有條藥劑師叫老人家打輝瑞,科興留比D後生,心腸非常毒

引用:
原帖由 人黃腦自殘 於 2021-1-14 09:09 PM 發表
西方社會有一股反疫苗的運動........背後目的並不太清楚......!!
不是針對科興........就是針對輝瑞........等等的疫苗新聞...!!

打疫苗一來回復社會經濟活力...........二來阻止病毒變種的速度.......!!
散佈大量疫苗的虛假訊息.......可能背後有大陰謀....!!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-1-14 09:14 PM 發表

輝瑞在自己地盤做實驗,科興在敵人地盤做實驗!
代表科興嘅數據已經係最壞情況!

睇吓中國外長,呢排訪問咗好多國家!
說明中國至少有一款疫苗很有效😂😂😂

中國疫苗全球都在監督,有哪怕芝麻大問題都會被放大
而美英呢?做什麼都會有人讚美!!
哪怕是美英的是一坨屎,都有人覺得是神藥!!

信哪個,正常人都知道!!

一個有來自全世界盯着的中國疫苗,
和一個無論怎樣都會有人吹的外國疫苗,

那我還是選擇有全世界盯着的

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-1-14 09:11 PM 發表
識打一定打科興
醒目,打輝瑞會幫你改DNA,隨時會變成咁

附件

9e54ea2f766744deb4a7a457ad9aed0b.jpg(77.85 KB)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-1-14 09:16 PM 發表
其實有留意都知輝瑞的推出只為爭啖政治氣,救人係副作用黎啫!

但科興的滅活,就真係為救人而製作,所以效能最高是理所當然!
輝瑞的有效率是美國自己說的,
不是其他國家使用后反饋的

中國的疫苗有效率 都是
阿聯酋 印尼 土耳其 巴西 等第三方之口反饋說的

引用:

巴西的醫學水平有幾高??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]