• 瀏覽: 752,731
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 bchan77 於 2020-12-8 08:17 PM 發表

大叔又再料事如神,唔使等幾日,下晝已經俾人拉,話時話,呢輪真係多人俾人告洗黑錢,黑錢何其多也,愚港不愧為金融中心矣!
比警察拉果啲唔係所謂傳道人,佢地上個月已經去左英國,依家係Facebook話啲錢俾人凍結晒,無錢幫人,啲die hard fans仲叫佢地唔好返黎

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 08:44 PM 發表

睇嚟排機場會好熱鬧哦,未比警察拉的個個要買機票
唔知會唔會有警察守機場,以防佢地走佬

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 06:58 PM 發表

之前1年太多香港人怕左黑暴從沒想過香港有班趴街像恐怖份子一樣恐怖,但國安法出台後這個大轉變真係慢慢睇到,現在不同往日分分係打狗這些黑暴
舊年敢出聲嘅正義市民都被曱甴私了,啲曱甴就係樣令市民噤若寒蟬!好開心睇到HKURubbish師兄話今次好多人話呢隻曱甴!

今日才知道原來當年封整座淘大既例樂2009年取消左,結果今日要行會立番例.....

貪曾又一傑作...

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-8 07:05 PM 發表

誰輕輕叫喚我 喚醒心中愛火 幸運只因有著你 不再流浪與蹉跎 來深深抱緊我 讓痴心加上鎖 落寞歡欣聽著妳柔情蜜語 在燃亮我
其實我地都要多謝願意跟我地挨的老虎,雖然成日話去地煩但當不在身邊時真係好唔慣的
同意

引用:
原帖由 ckm 於 2020-12-8 09:37 PM 發表

嗰度兩檔牛肉,兆記黃既,三昌以我所知好多警察幫襯
有用資訊, 要記低先

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-8 11:53 PM 發表
今日才知道原來當年封整座淘大既例樂2009年取消左,結果今日要行會立番例.....

貪曾又一傑作...
貪曾份工真係做得相當好!不過對像唔係香港市民...dklm! 😖

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-8 09:26 PM 發表

從你以上的回覆,深深領會你對呢隻曱甴已完嘅憎恨
恨之入骨

佢有無問過隻貓的意願?

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-8 09:46 PM 發表
許智峯策劃潛逃過程首曝光 丹麥政界編造假外訪行程 前首相落水
https://www.hk01.com/sns/article/559120
唔知丹麥有無澳洲咁依賴中國市場呢!!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-12-8 09:46 PM 發表
許智峯策劃潛逃過程首曝光 丹麥政界編造假外訪行程 前首相落水
https://www.hk01.com/sns/article/559120
應該通緝引渡香港受審!

引用:
原帖由 p靈 於 2020-12-8 10:48 PM 發表

有啊, 我電話仲係用緊2G plan, 一個月35蚊
以我所知,網絡商應該冇再用2G網絡提供電訊服務,只係你個Plan係叫2G啫!!

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-9 12:18 AM 發表

以我所知,網絡商應該冇再用2G網絡提供電訊服務,只係你個Plan係叫2G啫!!
香港嘅手機純語音通話係用3G,已經無2G了。

香港大限可能已到。許議員走佬似係因為收左人錢係關鍵人物所以一定要走,而傳統泛民議員睇怕都係鋪緊路較腳。

許議員係英國比個氹匯豐踩,我睇係佢條針叫佢咁做,好難相信一個傳統香港人如果對香港有感情會擺匯豐上枱。佢如果佢話政府凍結佢戶口都可以理解。

現時問題核心,係美國係借台港施壓中國,而對美國最大回報係破壞香港根基。經過去年人心以變,人只會係立場行先。而且好難番得到轉頭。

許議員之流變相不斷炒作裡應外合與美國聯手制裁大陸同香港。香港重係好似以前咁做生意?

要為未來更壞的政經情況打算。

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2020-12-8 07:23 PM 發表

其實跳閘的和自稱中大學生是2個人,跳閘的警察來之前已走,自稱中大學生最後警察到來要查佢身分證。有理由懷疑呢2個人係認識
到今時今日仲跳閘, 真係on9
唔中意歡迎唔搭
又要搭又要唔比錢,cheap 到嘔
我見到一定吊爆佢

引用:
原帖由 ckm 於 2020-12-8 08:57 PM 發表

我老婆要住酒店,我上年避甲由,就住過深圳既四季、喜來登、洲際,呢啲喺香港唔捨得住
住過深圳四季同喜來登,都好正,比起香港唔算貴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]