• 瀏覽: 53,864
  • 回覆: 351
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 07:54 PM 發表

即管睇下最後查成點咯. 現在只係疑似姐. 不用緊張.

有錢係其實係個人表現, 風格係睇到出來的. 你覺得佢係有錢仔, 唔係黑錢的話, 即管睇下點.
目光短淺

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 18:47 發表

點解咁多錢, 又成日叫眾籌既?
成日叫眾籌,所以咁多錢。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-12-3 10:58 AM 發表

我都係呢個觀點

如果佢父親都唔係有錢人
就接近百份百係 唔可以公開嘅收入
不過又咁講, 我估阿sir開得file查佢, 應該都有返咁上下料先做野.

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-12-4 11:15 發表

不過又咁講, 我估阿sir開得file查佢, 應該都有返咁上下料先做野.
到時又可以笑黃色詐騙圈既人.

大學都未畢業就有樓有車,大學生仲話係香港一世都買唔到樓?睇吓做手足大佬幾有米!你班儍仔去衝人地就揸波子溝女!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-12-4 07:20 AM 發表

目光短淺
講出自己嘅缺點,你好誠實

講到咁巴閉,成億衹係買幾支電筒仔

引用:
原帖由 richardli008 於 2020-12-4 12:59 PM 發表
大學都未畢業就有樓有車,大學生仲話係香港一世都買唔到樓?睇吓做手足大佬幾有米!你班儍仔去衝人地就揸波子溝女!
以己度人

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 06:37 PM 發表
Ariel看到這段新聞警方上門拉人的地點係九肚山都覺得好奇怪,這個地段都是豪宅區,浸大是本地的平民大學,浸大生住豪宅區,不太尋常。

Ariel追查之下,知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。

「澐灃」由永泰及萬泰合作發展,據公開成交記錄顯示,「澐灃」這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,當時成交呎價28522元,即是市值逾6 ...
兄弟爬山 我住半山,揸靚車

你住監房 揸衣車喇

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 06:37 PM 發表
Ariel看到這段新聞警方上門拉人的地點係九肚山都覺得好奇怪,這個地段都是豪宅區,浸大是本地的平民大學,浸大生住豪宅區,不太尋常。

Ariel追查之下,知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。

「澐灃」由永泰及萬泰合作發展,據公開成交記錄顯示,「澐灃」這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,當時成交呎價28522元,即是市值逾6 ...
黃痴瘋2.0

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-12-2 08:17 PM 發表
澐豐有兩隻屋,六千萬應該係排屋不是獨立,現值六千萬,不過轉手一定打折
傲瀧又係蝕本貨,有大單位又有細單位吾知邊隻,當二千萬
母子身家要打八折,即八千萬八折!
仲有兩架波子喎

你哋班香討垃圾藍絲廢姐
香港有錢人多的是🤣

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-3 04:53 PM 發表

教Yoga
大班教學, 一班一千人, 一日教20堂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]