• 瀏覽: 752,185
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 8ming8 於 2020-12-3 11:50 PM 發表

當有新一班漢奸賣國賊出現,舊個班就無利用價值
新果班
其實已經out out地😏

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-12-3 11:42 PM 發表

保釋簡直毫無公信力. 剛才無綫報導佢個丹麥行程是虛構的.
找個理由呃到人呃到自己, 逃走成功, 就算嬴. 上年暴力係咁, 到今時今日個遊戲也是這樣。
弱智瘋好嘢呀,唔止泛暴同路人,連最幫佢地嘅9姑娘都跣埋!!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-3 11:05 PM 發表

佢要同其他走佬通緝犯爭食,加上有老有嫩,佢肯定會被人排儕...
佢應該搵夠,諗住收山。
仲有,丹麥係咪話唔收佢,佢話唔知去邊樹好,估計佢無大佬幫佢安排。
佢話去英國,我估佢只係諗住用BNO當普通申請咁留喺嗰邊。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-3 11:05 PM 發表

佢要同其他走佬通緝犯爭食,加上有老有嫩,佢肯定會被人排儕...
之前搞私人提告,應該袋左唔少落袋.再加上黑暴時期,分餅仔應該又袋唔少

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-4 12:03 AM 發表

弱智瘋好嘢呀,唔止泛暴同路人,連最幫佢地嘅9姑娘都跣埋!!
佢真係巴閉, 呃到法官、黃絲支持者、黨友
還呃到自己、屋企人, 着草是個選擇.

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-12-3 09:04 PM 發表

我都係咁諗,佢自己升喱。
流咩亡,佢係畏罪潛逃啫,即係著草

引用:
原帖由 8ming8 於 2020-12-3 11:50 PM 發表

當有新一班漢奸賣國賊出現,舊個班就無利用價值
係香港佢仲可以呃下傻仔,去到外國佢有咩政治本錢或號召力,要老美養多隻狗?

不經不覺,睇大叔的貼已經一年多了,記得黑暴最兇的時刻,就是睇大叔的貼得到安慰。

引用:
原帖由 8ming8 於 2020-12-4 12:14 AM 發表

之前搞私人提告,應該袋左唔少落袋.再加上黑暴時期,分餅仔應該又袋唔少
但佢今次咁搞法,將白鴿黨形象毀於一旦.....
以後俾人笑話"白鴿專出逃兵...."

弱智瘋分分鐘係笨土派臥底.....

引用:
原帖由 eddie_jesic 於 2020-12-4 12:26 AM 發表

係香港佢仲可以呃下傻仔,去到外國佢有咩政治本錢或號召力,要老美養多隻狗?
正如班民運人士,美國佬都係養佢地幾年,之後就叫佢地食自己......
但當年班民運人士係精英份子,讀書叻既.....
香港呢班通緝犯...個個都係畸呢怪...班外國人會養呢D癲佬??

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-12-3 11:42 PM 發表

保釋簡直毫無公信力. 剛才無綫報導佢個丹麥行程是虛構的.
找個理由呃到人呃到自己, 逃走成功, 就算嬴. 上年暴力係咁, 到今時今日個遊戲也是這樣。
坦白講,佢走佬好過用公帑養呢D垃圾.......

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-4 12:02 AM 發表

新果班
其實已經out out地😏
當年佔中時,痴瘋班人當班犯聞老鬼無到,堅持食晒D光環.....
但依家佢地都被班00後話佢地垃圾,唔夠激.....

x登仔對痴瘋坐監係開香檳的......

引用:
原帖由 amydog2005 於 2020-12-4 12:41 AM 發表
不經不覺,睇大叔的貼已經一年多了,記得黑暴最兇的時刻,就是睇大叔的貼得到安慰。
多謝捧場,大家版友睇得落就得。

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-4 12:10 AM 發表

佢應該搵夠,諗住收山。
仲有,丹麥係咪話唔收佢,佢話唔知去邊樹好,估計佢無大佬幫佢安排。
佢話去英國,我估佢只係諗住用BNO當普通申請咁留喺嗰邊。
一稿兩貼:

佢現在話唔係尋求庇護,而係流亡,即係短時間內都唔會住定係同一個地方,會四圍走........
弱智瘋咁安排,一定有其背後原因,所以我相信佢今次連埋家人咁走佬,一定係好大原因唔走唔得........
相信佢呢場大戲仲未做完㗎,仲可能有好多好戲要上演。

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-12-3 11:57 PM 發表

照道理帶頭幾個應該比較清醒, 知道台上都是做戲, 呃到台下面也可以混下去, 不至要放棄香港一切,
自己到外面無政治能量, 還有一家大細, 一個人決定影響幾家人. 現在自己無回頭路, 將來必定後悔,
還是入戲太深, 變成台下蠢黃絲, 以為到外國就是生路?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]