• 瀏覽: 753,452
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-3 10:00 PM 發表

以後唔駛返來😏😏😏
難為d小朋友...
外國人識佢老鼠...
佢全家唔返黎,而又無俾C_A釘住的話,喺外國應該風流快活嘅,小朋友無咩難唔難為,應該都被洗哂腦,將來唔返黎都無事。

引用:
原帖由 hanE 於 2020-12-3 10:01 PM 發表

一家老細走佬冇強勁嘅財力邊個敢動身呀!呢家肯定成家漢奸!
佢個罪輕過痴瘋,但卻選擇逃避,呢D人無美國佬支持就奇啦

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-3 10:53 PM 發表

外國人識佢老鼠...
佢全家唔返黎,而又無俾C_A釘住的話,喺外國應該風流快活嘅,小朋友無咩難唔難為,應該都被洗哂腦,將來唔返黎都無事。
佢要同其他走佬通緝犯爭食,加上有老有嫩,佢肯定會被人排儕...

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-3 11:02 PM 發表

佢個罪輕過痴瘋,但卻選擇逃避,呢D人無美國佬支持就奇啦
所以整件事唔合理,講罪名佢同痴瘋冇得比。

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 08:12 PM 發表

嗰兩位旦散,好似被註銷中國護照,即喪失中國藉,所以不能回國。

至於弱智瘋如果走佬,香港未必有法律理據註銷佢嘅護照
佢今日段聲明,有黑暴口號,犯咗國安法,係咪可以全球通緝?

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 08:56 PM 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
佢係真弱智唔係扮的

其實佢個表現好似d弱智仔咁,有能利用價值,仲成6個人要養,千其唔好返來用納稅人錢

簽到

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 09:19 PM 發表

有女兄要送多3支煙哦
一支算啦,煙仔好貴

引用:
原帖由 10-10-10 於 2020-12-3 09:45 PM 發表
今次犯民成功地為香港爭取國安法,為何要自甘墮落淪為逃犯
等睇三白眼跟隊著草走佬
走唔到多,家下好多不同層面的人昅到實了

想較腳的仆街們,家下應該xyz許智障中。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 08:56 PM 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
保釋簡直毫無公信力. 剛才無綫報導佢個丹麥行程是虛構的.
找個理由呃到人呃到自己, 逃走成功, 就算嬴. 上年暴力係咁, 到今時今日個遊戲也是這樣。

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-3 04:00 PM 發表

你睇王丹同吾爾開希成日借啲意話返中國做咩做咩
你估佢哋喺外國生活真係咁好
無利用價值白皮鬼仲睬你
當有新一班漢奸賣國賊出現,舊個班就無利用價值

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:12 PM 發表
正式走佬.

許智峯宣布流亡 退出民主黨(附聲明全文)

許智峯在今日(3日)香港時間傍晚約8時宣布張流亡海外,並退出民主黨。

許智峯全文如下:

2020年12月3日,我剛結束一連三日的丹麥外訪,在此正式宣布流亡,並退出香港民主黨,暫別香港。

離開香港,聽著一個又一個戰友被捕,判監的消息,手機傳來市民、好友一句又一句「求你千萬別回來」,這種傷痛,我不懂以筆墨形 ...
好嘔心,好作狀,好難頂
佢以為自己係邊個呀?又係叫人衝自己鬆

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-12-3 11:14 PM 發表

佢係真弱智唔係扮的
照道理帶頭幾個應該比較清醒, 知道台上都是做戲, 呃到台下面也可以混下去, 不至要放棄香港一切,
自己到外面無政治能量, 還有一家大細, 一個人決定影響幾家人. 現在自己無回頭路, 將來必定後悔,
還是入戲太深, 變成台下蠢黃絲, 以為到外國就是生路?

引用:
原帖由 big3624 於 2020-12-3 08:07 PM 發表

問吓黃家驅唔係好高嘅台都跌死,工傷有好多係少於2米高度跌落黎跌死
依個真系好出名好合理例子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]