• 瀏覽: 753,151
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
引用:
原帖由 靚c9 於 2020-12-3 09:28 PM 發表

呢D高汁賤曱甴,愚港一街都係,睇到眼火爆
港英洗腦后果,來緊慢慢換血回歸返國家觀念先有得救,無得救個批等淘汰

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-3 09:20 PM 發表

感覺佢懶勁咁,流亡...
全家一齊去外國做大富豪歎世界啫。
講到流亡要億億聲,唔係一般人講得出口…

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-12-3 08:12 PM 發表
正式走佬.

許智峯宣布流亡 退出民主黨(附聲明全文)

許智峯在今日(3日)香港時間傍晚約8時宣布張流亡海外,並退出民主黨。

許智峯全文如下:

2020年12月3日,我剛結束一連三日的丹麥外訪,在此正式宣布流亡,並退出香港民主黨,暫別香港。

離開香港,聽著一個又一個戰友被捕,判監的消息,手機傳來市民、好友一句又一句「求你千萬別回來」,這種傷痛,我不懂以筆墨形 ...
講到流亡咁好聽,其實味又係着草。

第十三瞞徒

許智峯

民主黨主席胡志偉回應許智峯被質疑潛逃丹麥一事,指自己曾與許智峯聯絡,對他有足夠信任,相信許明天會按原定計劃回港。

阿蝴已完唔知仲有無補充呢??

引用:
原帖由 ing.baring 於 2020-12-3 12:20 AM 發表

聽大師講,輝瑞所研發嘅疫苗同中國嘅研發方向係唔同,輝瑞嘅係RNA類型疫苗,係會引致嚴重副作用的,特別係年紀大嘅或者長期病患嘅副作用就更大,所以RNA類型疫苗之前從來無被葯管局批准使用過,好明顯而家老尾已經狗急跳牆,為求盡快推啲疫苗出黎塞住國民把口而不擇手段,到時出左事死左人又肯定會話唔關啲疫苗事架喇,放長眼睇啦
歐盟也有聲音,無試清楚,指英國審批太快。

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-3 09:37 PM 發表
民主黨主席胡志偉回應許智峯被質疑潛逃丹麥一事,指自己曾與許智峯聯絡,對他有足夠信任,相信許明天會按原定計劃回港。

糊豬喂講嘢冇句真,今次信你媽?

引用:
原帖由 9wai 於 3-12-2020 21:37 發表

有名你叫,胡塗主席,佢嘅認知,喺咁上下

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2020-12-3 09:33 PM 發表

講到流亡咁好聽,其實味又係着草。
唔通認自己棄保潛逃咩!!

今次犯民成功地為香港爭取國安法,為何要自甘墮落淪為逃犯
等睇三白眼跟隊著草走佬

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-3 08:56 PM 發表

弱智峰大言不慚用流亡的字眼,國安處應發通緝令了條友分列國家證據確鑿了。
批去可離港的法官解釋下啦現在條弱智走佬了
條弱智邊度抄返黎咖,用得流亡嘅字眼……,通常係當權者被奪權,走去外國,如國王、總理、王子之流嘅'前'大人物,呢條人唔似人、鬼唔似鬼嘅物件,乜頭乜路都唔係嘅通緝犯,都升呢,流亡喔

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-3 09:42 PM 發表

有名你叫,胡塗主席,佢嘅認知,喺咁上下
無諗過連許痴瘋啲家人都上哂飛機,佢都仲信許痴瘋會返嚟囉!!真係不是一般嘅蠢!

引用:
原帖由 9wai 於 2020-12-3 09:37 PM 發表

叫佢係果邊開定位,等佢著草

引用:
原帖由 10-10-10 於 2020-12-3 09:45 PM 發表
今次犯民成功地為香港爭取國安法,為何要自甘墮落淪為逃犯
等睇三白眼跟隊著草走佬
吾知有冇沒收佢証件。好想睇佢著草

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-12-3 09:20 PM 發表

感覺佢懶勁咁,流亡...
全家一齊去外國做大富豪歎世界啫。
以後唔駛返來😏😏😏
難為d小朋友...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]