• 瀏覽: 752,186
  • 回覆: 7,395
  • 追帖: 144
+435
這幾天掛住搵工,剛發現大叔開新post, 支持

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-3 03:49 PM 發表

你好睇得起弱智瘋喎
單睇佢喺暴亂現場只識叫警察克制
同喺理大俾人鬧變鵪鶉就知佢幾有料
李柒就有佢份
我印象最深刻 許白痴同警察講 大家都係做緊野 警察就回 我地就做緊野 你就做緊戲

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-12-2 08:33 PM 發表

今日踏足濶別30年嘅清遠,當年嘅江畔,今日大樓林立,而渡輪碼頭所在嘅菜田,已成為碩大嘅新城區,中國發展步伐之快,舉世無雙。
我退休後會移居清遠,有山有水有溫泉。想起就開心

引用:
原帖由 babyna 於 2020-12-3 01:42 PM 發表

萬中無一。肯定掛念故郷嘅更多!
你睇王丹同吾爾開希成日借啲意話返中國做咩做咩
你估佢哋喺外國生活真係咁好
無利用價值白皮鬼仲睬你

引用:
原帖由 MS.TAM 於 2020-12-3 04:00 PM 發表

我印象最深刻 許白痴同警察講 大家都係做緊野 警察就回 我地就做緊野 你就做緊戲
阿sir都答得好精警喎
絕對好過大部分所謂問責官員

引用:
原帖由 MS.TAM 於 2020-12-3 04:00 PM 發表

警察回應佢真係好精彩
仲有一次叫佢同警察一齊行
佢即時縮沙

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-3 04:00 PM 發表

你睇王丹同吾爾開希成日借啲意話返中國做咩做咩
你估佢哋喺外國生活真係咁好
無利用價值白皮鬼仲睬你
佢地成日想借D意返來扮俾人迫害下,咁先有糧出......
宜家得底薪....隨時仲少過綜援,邊夠生活...

健康碼系好有效進出的紀錄

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-3 04:02 PM 發表

警察回應佢真係好精彩
仲有一次叫佢同警察一齊行
佢即時縮沙
係呀 我都記得

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-12-3 02:57 PM 發表
有線與中移動合作告吹已注定裁員
https://www.am730.com.hk/column/財經/有線與中移動合作告吹已注定裁員-245981
咁之後用中移動家居寬頻咪唔洗擔心會用有線嘅線路囉。♡^▽^♡

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-12-3 10:03 AM 發表

搵一個冇人到既地方隱居,
咁佢地以後就快快樂樂咁生活落去.
咁似童話故事既.
yep...miserably ever after

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-3 03:42 PM 發表

應該自知犯咗國安法所以帶埋一家大細走佬
喺微博睇到曲奇國唔收佢
三日後會轉去大陰帝國
呢套著草戲應該會好精彩
講開弱智峯,若然條仆街真係從此著左草,咁中西區區議員嗰份糧係咪仲繼續出俾佢架,豈不是仲繼續用納稅人啲錢養住隻仆街?應否向有關部門了解一下?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-3 01:58 PM 發表

毒果黎真係要多謝弱智瘋著草,搞到老爺唔敢再放佢出黎.....
走得快好世界,走得摩就........

引用:
原帖由 p靈 於 2020-12-3 04:11 PM 發表

咁之後用中移動家居寬頻咪唔洗擔心會用有線嘅線路囉。♡^▽^♡
中移動家居寬頻 好似係租HKBN線路

美麗的風景線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]