• 瀏覽: 7,207
  • 回覆: 132
+4
當年二戰摩登三國
有兩個野心征服地球
好彩正義必勝

笑死
二戰係美蘇一齊打軸心國喎
你重讀歷史啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-12-2 11:00 PM 發表
笑死
二戰係美蘇一齊打軸心國喎
你重讀歷史啦
蘇聯1開波侵佔波蘭,完工食咗半個歐洲
同德日兩國簽互不侵犯條約
根本係第4軸心
唔係希魔郁佢反枱都唔轉會

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-2 11:19 PM 發表

蘇聯1開波侵佔波蘭,完工食咗半個歐洲
同德日兩國簽互不侵犯條約
根本係第4軸心
唔係希魔郁佢反枱都唔轉會
錯就係錯
打就企定啦

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-12-2 11:34 PM 發表

錯就係錯
打就企定啦
毛弟上位坐正多麽呀喱架陀都係靠大日本帝國
根本係fd嚟
戰後同蘇俄1齊擴張
唔係美帝嘅話韓日台印越中東南洋全部食晒
赤共集團根本係侵略者

做了這麽多年填鴨被灌假歷史
可悲啊~

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-3 07:05 AM 發表

毛弟上位坐正多麽呀喱架陀都係靠大日本帝國
根本係fd嚟
戰後同蘇俄1齊擴張
唔係美帝嘅話韓日台印越中東南洋全部食晒
赤共集團根本係侵略者
哈哈 ... 毛弟上位坐正多麽呀喱架陀都係靠大日本帝國 ... 淫生你又講呢樣野呀 ?

無對家打隻牌出來, 我又邊咁容易食三辣呀
當然要感激喇

早幾日打麻雀時
對家 (日軍) 打出一隻牌
我上家 (國軍) 戇居居走去上個隻牌
益左我 (共軍) 跟住自摸食三辣

' 根本係fd嚟 '

我收錢後
當然跟下一般規矩禮貌
多謝一下對家
至於圍觀的人覺得我是真心 or 假意
哈哈 ..... 那就真的是隨便了

引用:
原帖由 vanga 於 2020-12-4 01:10 PM 發表

哈哈 ... 毛弟上位坐正多麽呀喱架陀都係靠大日本帝國 ... 淫生你又講呢樣野呀 ?

無對家打隻牌出來, 我又邊咁容易食三辣呀
當然要感激喇

早幾日打麻雀時
對家 (日軍) 打出一隻牌
我上家 (國軍) 戇居居走去上個隻牌
益左我 (共軍) 跟住自摸食三辣

' 根本係fd嚟 '

我收錢後
當然跟下一般規矩禮貌
多謝一下對家
至於圍觀的人覺得我是真心  ...
又想唔認

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 01:26 PM 發表

又想唔認
https://attach.mobile01.com/attach/201512/mobile01-dedad5f5e55a5ded18bc62eb758f3eec.jpg
我收錢後
當然跟下一般規矩禮貌
多謝一下對家

即係潤下對方囉

死蠢

引用:
原帖由 vanga 於 2020-12-4 01:29 PM 發表

我收錢後
當然跟下一般規矩禮貌
多謝一下對家

即係潤下對方囉

死蠢

原來大日本侵華係1張好牌
國軍抗日係上錯牌
ching直是雙重認證赤共通敵賣國了

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 15:21 發表

國軍抗日係上錯牌
咁~依你邏輯,汪精衛係國民黨副總裁,帶住半個國民黨投日,咁蔣介石都係通敵賣國囉喎

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2020-12-4 03:28 PM 發表

咁~依你邏輯,汪精衛係國民黨副總裁,帶住半個國民黨投日,咁蔣介石都係通敵賣國囉喎
汪精衛大家都小,你又唔使小埋蔣介石
當年毛賊公係亂黨搞革命,借助外部勢力咪脆脆地認咗佢囉~

胡耀邦:一旦人民知道了中共的歷史 就會起來推翻它
https://blog.stheadline.com/arti ... 旦人民知道了中共的歷史-就會起來推翻它

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 03:21 PM 發表

國軍抗日係上錯牌
中共目標當然係執政喇

日本侵華最後敗走係客觀史實
至於國軍無撚用, 亦係事實 ... 哈哈
D 對手咁流 , 共軍都無符架喎

你吹咩

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-12-4 15:31 發表

汪精衛大家都小,你又唔使小埋蔣介石
當年毛賊公係亂黨搞革命,借助外部勢力咪脆脆地認咗佢囉~

胡耀邦:一旦人民知道了中共的歷史 就會起來推翻它
https://blog.stheadline.com/article/detail/858213/胡耀邦-一旦人民知道了中共的歷史-就會起來推翻它
咩無少,全世界都小佢不積極抵抗,任入日本關東軍侵佔東三省,仲叫張學良唔好打日軍…無小,痙攣仔反共反到心盲眼盲

引用:
原帖由 vanga 於 2020-12-4 15:32 發表

中共目標當然係執政喇

日本侵華最後敗走係客觀史實
至於國軍無撚用, 亦係事實 ... 哈哈
D 對手咁流 , 共軍都無符架喎

你吹咩
咪係,國民黨自己無用就賴人,明明有優於共產黨嘅百倍兵力同武器,都唔夠鄉下共產黨打,最後蔣介石仲丟棄數百萬軍民自己搭飛機走,懶理國土人民死活

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]