• 瀏覽: 53,685
  • 回覆: 351
  • 追帖: 2
+2
賣國真係咁好搵

引用:
原帖由 cskch 於 2020-12-2 06:37 PM 發表
Ariel看到這段新聞警方上門拉人的地點係九肚山都覺得好奇怪,這個地段都是豪宅區,浸大是本地的平民大學,浸大生住豪宅區,不太尋常。

Ariel追查之下,知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。

「澐灃」由永泰及萬泰合作發展,據公開成交記錄顯示,「澐灃」這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,當時成交呎價28522元,即是市值逾6 ...
又係玩highlight 分身account

X濟會黑金?香港司法界都巧多勾結x濟會既黃絲帶法官,佢哋判詞巧詫異

好好查一查

引用:
原帖由 abcde2008 於 2020-12-2 07:13 PM 發表
唔怪得要做黑暴。
黃屍黑暴曱甴,假如你做咗一年都冇大屋靚車,死咗去好過。
可能因為呢個原因,前排咁多around  20碎至30碎的自殺

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-12-2 07:37 PM 發表

YC一有事就出來護?  你咁清楚, 同行啊?
過下料出來聽下, 人地點"隱形富豪"?
大半生生活係社會最低層既人點會知香港好多人大把$,所以樓價點都跌5落!夏蟲不可與語冰,非無冰也,以其未見冰也

手足如Comdon,你死你事。

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-12-2 07:42 PM 發表

大半生生活係社會最低層既人點會知香港好多人大把$,所以樓價點都跌5落!夏蟲不可與語冰,非無冰也,以其未見冰也
搞笑, 你又點實路路話人地一定係"隱形富豪"呢?

不如你講你認人地, 或知人地錢來源好唔好

(如果)

佢賣港都有成億
咁痴瘋咁靚仔
咪收仲多

引用:
原帖由 golfboy 於 2020-12-2 07:42 PM 發表

你講緊你哋曱甴收緊既賣國黑金?你都收唔少?真係曱甴倒轉曱甴,遲d國安搵埋你?

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2020-12-2 07:44 PM 發表

搞笑, 你又點實路路話人地一定係"隱形富豪"呢?

不如你講你認人地, 或知人地錢來源好唔好
講多無謂,建議你去鄉土地產版睇一轉就明

一係有錢仔,一係錢洗黑錢,如果查到黑錢,兩母子......

買定花生等睇戲

咁撚柒有錢我送佢去哈佛啦讀浸大屌你咩,即係話呢啲錢係最近先至有囉

擺明收黑金做野啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]