• 瀏覽: 1,631
  • 回覆: 18
參見:LIHKG - 叫英國攞返香港主權!

看一看這班黃絲何等喜歡英國,完全認為自己是大英子民。
你們又認為他們在英國人心目中是什麼呢?
歡迎討論!

- Gigabyte Desktop (Home)
- Macbook Pro M1 13" (Programming)
- ROG Strix Scar 17 (2022) G733ZX-LL093W (Gaming)
- Xiaomi 10T Pro (Personal)
- POCO X3 GT (Office)

任何社會或者國家,都有垃圾人口,或者是精神外國人。
國家承平時代,把他們邊緣化即可,
國家危難之時,就必須清除它們。

其實都冇咩特別,人總有幻想㗎啦,正如啲大陸人,以為香港好好,當佢嚟咗香港,住喺間劏房度,然之後做一份冇前途嘅工,佢嘅思想自然改變。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-11-25 01:32 PM 發表
其實都冇咩特別,人總有幻想㗎啦,正如啲大陸人,以為香港好好,當佢嚟咗香港,住喺間劏房度,然之後做一份冇前途嘅工,佢嘅思想自然改變。
所以係我眼中,覺得英國好咪去囉,香港唔係工業化社會,人多都冇用。

最緊要就係剪咗個身分證,費事喺出邊撈唔掂,又想返嚟。

港英餘孽而已。每天不尋覓幾個白人吸允下洋腸就渾身不舒服。

引用:
原帖由 後不見來者 於 25-11-2020 14:22 發表
港英餘孽而已。每天不尋覓幾個白人吸允下洋腸就渾身不舒服。
吸啜西 洋精 」?
濕?

所以歡迎全港黃絲移民英國,但係記得退出中國國籍,以後唔好返黎

新移民嚟香港,大家都叫做同宗同祖,點都諗辦法照顧你,好似林鄭咁,成日為呢班人解決住屋問題。

黃皮膚,去到英國,咪睇吓英國佬點照顧囉。
英國老嗰本護照,總共分六等,咪自己估下自己第幾等。

引用:
原帖由 狂人甲 於 25-11-2020 21:46 發表
新移民嚟香港,大家都叫做同宗同祖,點都諗辦法照顧你,好似林鄭咁,成日為呢班人解決住屋問題。

你錯了!黃絲是大英子民,是英國人在香港與本地人所生的子女,自然合情合理可以回到英國居住,接受英國鄉親父老的歡迎和照顧,生活舒適寫意。

香港黃絲自小觀看明珠台,一不小心就以為自己是個英國人。

到了英國人反華之後,就算你多麼親近英國鄉親父老,人家也當你是蛀米蟯蟲。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-11-25 09:46 PM 發表

蠅國白鬼唔歧視你d黃種人先出奇啦

其實落嚟香港既新移民,大多唔係老公或老婆係港燦,就老豆或老母係港燦,呢d人當中老公或老豆係港燦重係佔咗大多數

正如自己都識幾件港燦朋友,香港出世土生土長,但佢地就好鬼好彩,有個好多港燦都想擁有既"澳門人老母",咪可以拎到澳門身份証年年有錢派囉

所以去自己直系至親地方團聚生活,根本就係天經地義既事嚟,全世界任何國家地區都會容許本地人至親團聚,成9日係度嘈既果班人,根本就哂9氣

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-25 10:08 PM 發表

你錯了!黃絲是大英子民,是英國人在香港與本地人所生的子女,自然合情合理可以回到英國居住,接受英國鄉親父老的歡迎和照顧,生活舒適寫意。
🥺真的嗎!!

真係要快啲剪咗張身分證,去英國啦,無謂留喺香港暴政手上受折磨。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-11-25 04:59 AM 發表
參見:叫英國攞返香港主權!

看一看這班黃絲何等喜歡英國,完全認為自己是大英子民。
你們又認為他們在英國人心目中是什麼呢?
歡迎討論!
洋奴性格而已,跪舔埋就無法企直身做番個正常人囉。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 26-11-2020 06:38 發表

佢地指責中國人才是一直活在籠子裡喎!?
沒有民主自由,言論不自由,新聞不自由,私了不自由...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 26-11-2020 06:38 發表

又話人地唔就你地就係暴力咩!...咁。
究竟係邊個在搞恐怖主義,思想極端狹隘,喜歡殺戮?
Is this the western power or western power?
高侵略性的西方優質文化?
自己的人生自由還需要受到西方認證?
究竟這是自由還是不自由?
郁下就使用武力解決問題,打柒人,這就是「FREEDOM自由」,好似要所有人跪佢地咁。
佢地思想觀十分細小狹窄,一有不滿就馬上反臉斬死人,把別人的頭部破開。
Is this FREEDOM? Completely Correct?

咁L鍾意, 咪叫佢哋死哂去大陰蒂國囉.
何必留喺中國領土受苦.

鍵盤翻頁
左右