• 瀏覽: 757,744
  • 回覆: 7,356
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-22 05:23 PM 發表

我自己一直都認為,去年11月搶到軀已完嘅素人,根本就喺曱甴勇武
呢個推斷起碼啱一半

將軍澳而家有班癲狗黑記响度發典吵警察😡😡😡

引用:
原帖由 大叔5935 於 22-11-2020 18:50 發表

呢個推斷起碼啱一半
大叔,嘜衹喺緊緊合格咋?應該也有7/8成喺曱甴勇武掛

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-11-22 06:41 PM 發表

好似話美國回港?
之前國安法通過就即爆第三波,今次DQ4之後即爆第4波,大家知道咩事啦

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-22 06:52 PM 發表

大叔,嘜衹喺緊緊合格咋?應該也有7/8成喺曱甴勇武掛
我都係斷九估,都係保守D好

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-11-22 06:40 PM 發表

係嗎?我唔係好熟呢d公司
聽說佢地好積極挖人......同做到pk
個同事果日仲串我(講開逆市d大業主仲加租....):「乜你咁天真,商人做生意係咁㗎啦有咩問題」
某日如果嗰個同事唔好彩俾人炒,咪同佢講返,在商言商😏

佢地公司流失率都算高架。
另外佢地公司本身就賤格嘅,好多vendors都知,但為左自己公司profile靚啲,同埋因為唔夠佢地公司大,講數能力低啲,唯有死頂。

黃瓜系公司基本上做生意就唔夠同行competitors。佢地咁多盤生意係地產類好啲囉,碼頭生意就淨係需要買左人地碼頭啫做野都係麻麻地,另外超巿同藥房本來image都麻麻但之前十幾年喺香港佢地瞓喺度都大把生意 🤷🏻‍♀️

引用:
原帖由 子時外圍的天才 於 2020-11-22 06:51 PM 發表
將軍澳而家有班癲狗黑記响度發典吵警察😡😡😡
搞大佢
依家黑暴曱甴、立會泛暴已經全部收皮,幫曱甴走貨既空姐空少死到一地都係,黃醫黑護聲都唔敢聲,睇下班黑記仲可以得戚幾耐

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-11-22 12:32 PM 發表

最近幾單黑金案,單單都幾百萬起跳,十幾歲學生哥戶口都有幾球,你話冇人收受利益、分發資金,我唔信囉
aml角度黑金當然係首先trace吓source of funds....期待精彩劇情

引用:
原帖由 陽光藍孩 於 2020-11-22 12:59 PM 發表

我就諗左好耐,點解唔係安裝安心出行嘅時候要求用戶提供定位,就好似普通app都會問你拎通訊錄同埋相簿等等。其實裝得嘅都唔介意提供定位。。。
係咪又係私隱問題呢

傍晚約6時,有「第二代美國隊長」之稱的示威常客獨自到達將軍澳Popcorn商場,在中庭欄杆旁唱反修例歌曲並高叫口號,大批軍裝警員湧進商場,舉起紫旗及截查該名示威者,以涉嫌違反《港區國安法》將該名示威者拘捕。

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-11-22 07:30 PM 發表
傍晚約6時,有「第二代美國隊長」之稱的示威常客獨自到達將軍澳Popcorn商場,在中庭欄杆旁唱反修例歌曲並高叫口號,大批軍裝警員湧進商場,舉起紫旗及截查該名示威者,以涉嫌違反《港區國安法》將該名示威者拘捕。
又搏拉,成全佢。

引用:
原帖由 bchan77 於 22-11-2020 19:30 發表
on 9仔自動送頭,國安話唔拉你,都對唔住自己

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-22 05:23 PM 發表

我自己一直都認為,去年11月搶到軀已完嘅素人,根本就喺曱甴勇武
都可能係,因為一般人有份工,點會無端端參選已完?同埋,無人教路,又會識搞去參選?

不過,果個講明請應聘的已完助理,學歷不能高過佢,有啲奇特,咁樣都有人捧上去,真係非一般智慧可以明白

引用:
原帖由 美麗美麗 於 22-11-2020 20:16 發表

都可能係,因為一般人有份工,點會無端端參選已完?同埋,無人教路,又會識搞去參選?

不過,果個講明請應聘的已完助理,學歷不能高過佢,有啲奇特,咁樣都有人捧上去,真係非一般智慧可以明白
嗰條柒頭,明顯不問能力,衹講立場嘅結果

最近佐敦大火,條柒頭咩都唔識做,就等選佢出嚟啲黃💩自己受翻

引用:
原帖由 wing_gun 於 2020-11-21 10:49 AM 發表

呢個所謂嘅科學家

原來邊度爆先源頭就是邊, 這種意見跟牛頭角阿嬸一樣, 這便是微生物學專家, 起碼拋下書包大下我們等愚民.
專家...喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]