• 瀏覽: 2,697
  • 回覆: 26
如果係真 , 個畫面諗起都好笑,傻L左, 唔知射邊架機好 唔夠飛彈用 唯有用手掟豆袋擊落

單看這個都嚇死啦,百萬架,仲要係軍事攻擊無人機?相信台灣會菜會著草走佬

https://youtu.be/rZpFd_jFWVQ

引用:
原帖由 imad 於 2020-11-20 03:26 PM 發表
如果係真 , 個畫面諗起都好笑,傻L左, 唔知射邊架機好 唔夠飛彈用 唯有用手掟豆袋擊落
係呀, 真係笑咗呀?? 小朋友玩果D呀?? 一千萬隻都冇用啦, 只要干擾佢就跌晒落嚟.

引用:
原帖由 imad 於 2020-11-20 03:26 PM 發表
一架電戰機,已經有同等效果,同樣令佢地精神病發

使鬼出百萬架吖,出一千架彩虹就投降啦。呆灣淨係得把口呃人,郁手就走到冇雷公咁遠。

億萬大軍密佈台灣上空,發出既聲都嚇死拒地,仲以為外星人入侵

深圳啲奴才玩無人機有鬼用咩!

睇香港高尚大學牲,示一下威,叫幾句囗號,又可以移民啦!

引用:
原帖由 賴皮貓 於 2020-11-20 04:09 PM 發表

係呀, 真係笑咗呀?? 小朋友玩果D呀?? 一千萬隻都冇用啦, 只要干擾佢就跌晒落嚟.
呆灣識唔識干擾架 自己咁大架F16 都跌左落黎

引用:
原帖由 建國川 於 2020-11-20 04:32 PM 發表
億萬大軍密佈台灣上空,發出既聲都嚇死拒地,仲以為外星人入侵
Ching 講得好有趣 ,笑死我

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-11-20 05:07 PM 發表
深圳啲奴才玩無人機有鬼用咩!

睇香港高尚大學牲,示一下威,叫幾句囗號,又可以移民啦!
聽講佢地好缺乏執馬屎 同 牛屎 既人, 冇人肯做

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-11-20 04:24 PM 發表
使鬼出百萬架吖,出一千架彩虹就投降啦。呆灣淨係得把口呃人,郁手就走到冇雷公咁遠。
我台灣fd 話 打起仗上黎, 學你講 尾軍 走都走唔切

引用:
原帖由 KIDD00132 於 2020-11-20 04:17 PM 發表

一架電戰機,已經有同等效果,同樣令佢地精神病發
咁高科技 呆灣人未見過 咪嚇佢地啦,解放軍同志窮到食茶葉蛋都冇錢

佢地新鮮買左d 過期手機 ....iphone5 , 丫 .....唔係 , 係過期戰機先啱

引用:
原帖由 皇旺絲 於 2020-11-20 08:34 PM 發表

臺娃話大陸只能用紙飛機,點幹擾
你講乜嘢呀??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]