• 瀏覽: 2,283
  • 回覆: 28
「球證、旁證、足協、足總、足委,全部都係我嘅人」既侵侵,結果就輸左了。仲有得拗?
唔好講侵侵自己坐陣白宮,共和黨州長,保守派佔優既法院,侵侵任命既郵政,究竟可以對邊一邊唔公平呀?

從來都係執政黨先有能力去舞弊,如果侵侵在任四年居然都可以比在野既民主黨出術,咁一樣係七出太陽系,你班茂利仲旨意自己屋企都守唔住既侵侵做反中戰士,唔好再戇鳩D?

唔該醒水D, 對你班冷氣軍師鍵盤戰士黎講, 侵侵同其他手足一樣, 都只係condom 一個

最多係凸點,刺激D

拜登雖然乾,問題係,信我,佢有用好多,差在你地無飛機打O者。

咪係囉
所有消息都黎自大妓院
當全世界啲國家係笨蛋
大家都有駐美大使
駐外使節其中一個任務係蒐集當地情報
如果發現,侵侵翻盤機率係五五波,使館一定會回報自己國家
稍候...唔好咁快祝賀住
何況侵侵而家仲係美國總統,權力仲係手上
佢真係仲有料到,一定會通知盟友,你地唔好黎料住
尤其係英國首相同佢咁老死

至於中國同俄羅斯有自己政治計算,趁政治空檔時期,趕快清一下要做啲事
因為拜登上黎,又唔知咩野世界

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-13 06:37 PM 發表
「球證、旁證、足協、足總、足委,全部都係我嘅人」既侵侵,結果就輸左了。仲有得拗?
唔好講侵侵自己坐陣白宮,共和黨州長,保守派佔優既法院,侵侵任命既郵政,究竟可以對邊一邊唔公平呀?

從來都係執政黨先有能力去舞弊,如果侵侵在任四年居然都可以比在野既民主黨出術,咁一樣係七出太陽系,你班茂利仲旨意自己屋企都守唔住既侵侵做反中戰士,唔好再戇鳩D?

唔該醒水D, 對你班冷氣軍師鍵盤戰士黎 ...
其實我都想侵侵翻盤,不過唔系打飛機,係真。黑心

唔洗可惜侵侵落選
美國有七千萬人選佢
下屆好易又黎過

結果成個國家既大戰略搖擺過賓州, 邊個敢拍心口死跟大佬?
真係有腦兼愛美國既人, 應該訓唔著了.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-14 07:18 AM 發表
唔洗可惜侵侵落選
美國有七千萬人選佢
下屆好易又黎過

結果成個國家既大戰略搖擺過賓州, 邊個敢拍心口死跟大佬?
真係有腦兼愛美國既人, 應該訓唔著了.
今次選舉令人認識到美國有差唔多一半國民係白痴。

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-11-13 07:14 PM 發表
咪係囉
所有消息都黎自大妓院
當全世界啲國家係笨蛋
大家都有駐美大使
駐外使節其中一個任務係蒐集當地情報
如果發現,侵侵翻盤機率係五五波,使館一定會回報自己國家
稍候...唔好咁快祝賀住
何況侵侵而家仲係美國總統,權力仲係手上
佢真係仲有料到,一定會通知盟友,你地唔好黎料住
尤其係英國首相同佢咁老死

至於中國同俄羅斯有自己政治計算,趁政治空檔時期,趕快清一下要做啲事 ...
無錯,大妓院大量飛機文,以下呢個網,大部份係靠大妓院消息打飛機,有條友不斷貼,記得呢條妓院友在特首選舉時不斷貼成報,搞到班同道人情緒高脹,但最後跌落谷底,呢次都唔會例外.

https://www.review33.com/discuss ... opic=54201029154414

翻盤冇乜機會,不過真係希望侵侵做多一屆

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-11-13 18:37 發表

唔該醒水D, 對你班冷氣軍師鍵盤戰士黎 ...
有用?請問你系指對邊個有用?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-11-14 01:05 PM 發表

有用?請問你系指對邊個有用?
至少唔會吉班黃人C眼

之前BLM時侵侵一開口就係law & order, 威脅要開槍鎮壓, 黃人好在智商夠低, 唔係真係好難頂.

因為佢地唔憤輸囉.

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-14 02:36 PM 發表
睇完大紀元會令人迷失理智,現在祇有大紀元仲幫川粉餵偉哥,幫侵侵keep度氣,實情是美國媒體都費事報,連fox都已經放棄。
唔明
大妓院背後真正老闆係咩野人?
選舉都結束,仲唔轉軚?
明知大勢已去,仲要垂死掙扎
出錢係GOOGLE置入廣告攻擊拜登
得罪未來民主黨總統,百害而無一利
好可能拜登上台會清算造假攻擊佢啲媒體

引用:
原帖由 DocHolliday 於 14-11-2020 07:54 發表

今次選舉令人認識到美國有差唔多一半國民係白痴。
愈養愈失智

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-11-14 03:41 PM 發表

大紀元知道轉軚都無用。美國傳統媒體已對大紀元不恥為伍,認為大紀元是代表低質新聞媒體,是謊言、造謠、迷惑人心劃上等號。超出了新聞從業的道德低綫。
大紀元剩下祇有以川普為首的傳統右翼支持者。唯有孤注一擲,祇要川普仍有政治能量,大紀元才有生存空間。
媒體道德已經不足以容易大妓院所作所為
法輪媒體反中,係人都知,造假新聞抹黑中國已經係佢地日常
認定侵侵係反中大將,拜登上台就算抗中都會比較溫和
事實擺明,選舉結果底定,冇必要仲用咁強力度去反拜登
似乎係好唔妥民主黨,已經超出左原來只反中立場
歐美媒體有政治立場好平常
即使福斯支持共和黨立場一樣
幫侵侵護航護到出晒面
但係唔會成日造謠造假新聞,始終顧及媒體該有道德底線
大妓院咁搞法,直頭有系統性抹黑打擊民主黨同拜登
睇下YT衍生出幾多獨立媒體及個人評論,明顯都係大妓院分支出黎
相信民主黨執政,應該會去查大妓院背後支持力量
冇可能唔理,不斷抹黑抹到下屆仲駛選?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]