• 瀏覽: 19,269
  • 回覆: 225
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 29-10-2020 10:40 發表

我明~
你詞窮吖嘛~
Up to You!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 10:45 AM 發表

你篇假新聞有冇link呢~🤔
關趙紫陽冇審訊🤔
劉曉波屈到死🤔
李旺陽離奇吊頸🤔
12瞞逃長期關柙禁請律師咩事呢~🤔
趙紫陽係恐怖份子?🤔
劉曉波係恐怖份子?🤔
李旺陽係恐怖份子?🤔
12瞞逃係恐怖份子?🤔
你講嘅13年搵唔到證據係咩意思呢~🤔
點解唔叫佢拍條片自己認罪?🤔
唔好再講啲咸豐年嘅事,中國一直在改革向前看🤔🤔
你去問問BBC
https://www.bbc.com/zhongwen/tra ... ongful_imprisonment

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-29 02:28 PM 發表

你講道光就得我講咸豐就唔得?
而家無恥赤共就擄走港人囚禁
違反基本法1國兩制法治人權ing
present continuous tense
咩國家1盤棋唔俾請律師
正9共
and你篇嘢條友仔係也門佬唔係英國佬
條友係低級武裝份子被誤認係教官
正義之師文明之師美帝冇1槍打死佢
仲坦承搞錯釋放,還顧及也門局勢提供另類處理
如果赤共就1定臭屎密冚唔俾人講
禁請律師控制家人要脅 ...
記得準備菊門迎接你主子🤔🤔

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-10-28 11:18 AM 發表

你慳啲啦 你估陳文敏啲咁嘅料 都想做副校長 唔畀佢做 成班學生發曬癲 間學校你估啲學生開 政府畀錢㗎 你想請咩人 可以自己開一間學校 自己畀錢請乜嘢人都得 校委會請乜嘢人都得 可惜唔係你話事呢 話畀你聽 校長退休 大陸人做埋校長啲嗎 唔係點樣改革港大呀 仲等你班友喺度貼連儂牆 只係貼自己啱聽嘅嘢 言論自由喎 淨係曱甴有㗎咋
又發爛渣

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-29 11:07 AM 發表

唔好再講啲咸豐年嘅事,中國一直在改革向前看🤔🤔
你去問問BBC
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world/2015/12/151202_guantanamo_wrongful_imprisonment
咁都叫有改革,你準則點訂

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-10-29 03:30 PM 發表

咁都叫有改革,你準則點訂
你地點都話無有乜辦法,但大家用科學去睇,從改革開放到依家40年,中國從無到有,從落後到5G時代,更多的時間被西方科技限制。。。。。,如果只係因為人多而成功(當然還在不斷改革中),咁三哥應該係地表上最強(除了強姦感染c19)🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-29 04:09 PM 發表

你地點都話無有乜辦法,但大家用科學去睇,從改革開放到依家40年,中國從無到有,從落後到5G時代,更多的時間被西方科技限制。。。。。,如果只係因為人多而成功(當然還在不斷改革中),咁三哥應該係地表上最強(除了強姦感染c19)🤔🤔
所以咪話你準則有問題囉,就近近地講
12港人係大陸點解會冇律師幫佢地呢
你話佢衰偷渡咪跟法律程序做囉
點解唔比當地律師幫手呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]