• 瀏覽: 8,465
  • 回覆: 40
+3
去年黑暴+和理非刁民,或非法或踩界要攬炒香港,想正常生活的市民無助也無奈。如今黑暴入獄、國泰這班刁民終於自食其果,大眾之幸之樂,是正道重啟、善惡到頭終有報。

係人都想黃屍曱甴死全家㗎啦, 好正常.

公道自在人心
睇下社會輿論
有無人同情
呢班飛雞 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-10-29 09:58 AM 發表
公道自在人心
睇下社會輿論
有無人同情
呢班飛雞 ?
如果過了一年黑暴生活,社會大部分的人還會同情一班刁民那便大鑊了。

1樓果條中環刷鞋仔
好人好姐
點會食肥佬黎狗糧 ?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-28 09:23 PM 發表
國泰大裁員,昨日本欄稱認為有結構性遠因,即是十幾年來未能解決汽油對沖的巨大損失。當然也有近因,最大的打擊是百年一遇的全球疫症大流行。1918年西班牙流感(Spanish Flu)肆虐時,還沒有商業飛機旅行(1927年才有第一次橫越大西洋飛行的壯舉),沒有所謂航空業,今天則大大不同,航空旅行幾乎是人生必需一部份,卻因新冠狀病毒而全球陷入停飛狀態,航空業遭受的打擊是歷史空前的。

港龍停業,國泰大裁員 ...
共產黨出過咩聲?
你都幾得意, 反修例前乜都賴政府, 立了國安法後, 就連英資企業做的好事都入共產黨數?
把共產黨神化的人正正就是你們

無理由, 左生係毒果有地盤, 無可能唔支持罷工, 佢係假左生.

引用:
原帖由 freddieking 於 2020-10-28 11:54 PM 發表
完全顛倒是非黑白,香港人記得好清楚,飛雞暴徒霸佔機場,唔俾旅客上機,追打旅客,罷工攬炒,又狂言唔飛大陸,宜家可以日日自炒,我見到真係好心涼,爽yy
佢地自己要求攬炒,而家得米,我地要恭喜佢地啊,,乜嘢叫做幸災樂禍先???人地求仁得仁,個個都開香檳啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-10-29 10:46 AM 發表

共產黨出過咩聲?
你都幾得意, 反修例前乜都賴政府, 立了國安法後, 就連英資企業做的好事都入共產黨數?
把共產黨神化的人正正就是你們
毒菓系咁水平啦,除咗潑婦罵街仲識做乜?

左丁山咪香樹輝囉,又係老曱甴!

不和你飛

引用:
原帖由 alipaopao 於 2020-10-29 03:51 PM 發表
香樹輝呢隻老曱甴以為改筆名就冇人知
他的專欄由舊年黑暴初期已經陰陽怪氣
乜叉嘢都只係怪晒港府同中共
班曱甴燒人破壞私了異見者他一句都冇閙過

引用:
原帖由 alipaopao 於 2020-10-29 03:51 PM 發表
人所共知佢真身

佢文章內常寫中大的舊記憶和人.事,物.
中大前身本來是割民擋系統發展出來的書院.
你懂的.

見到黃畜下場淒慘當然要踩多兩腳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]