• 瀏覽: 1,720
  • 回覆: 16
三合一又攞呢單嘢出嚟抹黑
正如警方話
曱甴為咗 阻警方拘捕
採取不合作嘅態度
死都唔喐
等曱甴搶犯人

稱不排除示威者拖延 江永祥:其實佢有雙腳可以行
被問到有被制服示威者被警方拳打腳踢或拖行,江指,警方需要盡快控制被捕人士,並稱「有好多人唔願意起身行,警方所以要所謂拖行,其實佢有雙腳可以行」江指不排除有很多人故意不合作,希望拖延時間,等所謂兄弟姊妹來救他,江形容「呢啲全部都太天真,走得一時,唔走得一世」,指如昨日有被營救的人已被警方拘捕,江稱看到有人形容為「絕處逃生」,只是縱容、包庇罪犯。
江永祥:警員及救護指無人看到人踩人

被問到昨晚發生懷疑人踩人事件 ,江永祥指,警方昨晚於油麻地拘捕超過100名暴徒,其時仍有近千人用汽油彈、硬物等攻擊警員,警方需要準確、全面地控制被捕人士, 警方無聽過曾經發生人踩人事件,但約有30人受傷,警方安排他們前往醫院接受治理,警員及救護指無人看到有人踩人事件發生。
https://www.hk01.com/突發/400212/警方記者會-油麻地衝突警擲閃光彈-稱無見到人踩人

附件

Screen Shot 2020-10-28 at 8.25.38 AM.png(718.58 KB)

Screen Shot 2020-10-28 at 8.25.38 AM.png

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀
引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-28 08:28 AM 發表
三合一又攞呢單嘢出嚟抹黑
正如警方話
曱甴為咗 阻警方拘捕
採取不合作嘅態度
死都唔喐
等曱甴搶犯人
稱不排除示威者拖延 江永祥:其實佢有雙腳可以行
被問到有被制服示威者被警方拳打腳踢或拖行,江指,警方需要盡快控制被捕人士,並稱「有好多人唔願意起身行,警方所以要所謂拖行,其實佢有雙腳可以行」江指不排除有很多人故意不合作,希望拖延時間,等所謂兄弟姊妹來救他,江形容「呢啲全部都太 ...
呢單野江Sir已解答得十分清楚...
三位一體毒果狗已習慣成自然,
抹黑警察係不遺餘力見怪不怪,
連新聞標題都夠膽加多減少架!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 08:55 AM 發表

呢單野江Sir已解答得十分清楚...
三位一體毒果狗已習慣成自然,
抹黑警察係不遺餘力見怪不怪,
連新聞標題都夠膽加多減少架!
難怪佢哋淨係睇毒果同立場 邊會得到正確嘅訊息

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-28 09:25 AM 發表

難怪佢哋淨係睇毒果同立場 邊會得到正確嘅訊息
呢啲咁嘅毒果垃圾文宣狗...
扮鬼扮馬妖言惑眾抹黑警隊,
其實來來去去都係得一個.....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 05:42 PM 發表

呢啲咁嘅毒果垃圾文宣狗...
扮鬼扮馬妖言惑眾抹黑警隊,
其實來來去去都係得一個.....
警察強過曱甴 咁曱甴就四處 混亂逃走 自己去咗邊都唔知

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-28 08:00 PM 發表

警察強過曱甴 咁曱甴就四處 混亂逃走 自己去咗邊都唔知
正確~曱甴話契弟走得魔,
四散而逃,有窿就捐...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 10:32 PM 發表

正確~曱甴話契弟走得魔,
四散而逃,有窿就捐...
其實可能警察係任佢走 但係曱甴走咗入去個 掘頭路 咁就慢慢捉啦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 05:47 AM 發表

其實可能警察係任佢走 但係曱甴走咗入去個 掘頭路 咁就慢慢捉啦
狼狽 崩潰的曱甴

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 09:39 AM 發表

狼狽 崩潰的曱甴
雖然曱甴搵到快錢 但係唔係個個有機會使錢

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 10:47 AM 發表

雖然曱甴搵到快錢 但係唔係個個有機會使錢
冇錯有錢 冇命使

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 11:14 AM 發表

冇錯有錢 冇命使
嗰晚場面震撼 拉咗好多曱甴

曱甴嘅致命武器 曳光彈

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 11:52 AM 發表
曱甴嘅致命武器 曳光彈
曱甴去見光死嘅

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 12:32 PM 發表

曱甴去見光死嘅
鄧一哥識玩野

曱甴崩潰 四處逃命 真係絕美嘅畫面

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]