• 瀏覽: 2,473
  • 回覆: 16
黃絲常常說香港反送中運動死亡超過千人???自殺者與被自殺者
有沒有受害者名單?我想了解一下事實的全部,有根有據!
誰家的孩子不見了,報上名來,最好有其近照。
若果胡亂造謠,這只不過是騙人的技倆,為了達至某些政治目的。
難道有了民主,所有理據都不需要根本事實來考證?
民主就代表了想怎樣就怎樣嗎?
真是很想統計一下民主巨嬰的數量與分佈。

- Gigabyte Desktop (Home)
- Macbook Pro M1 13" (Programming)
- ROG Strix Scar 17 (2022) G733ZX-LL093W (Gaming)
- Xiaomi 10T Pro (Personal)
- POCO X3 GT (Office)
樓主這個問題,我由八九六四死過萬人名單條數都未找,你等多七八十年可能有

引用:
原帖由 ivan00000 於 28-10-2020 07:38 發表
樓主這個問題,我由八九六四死過萬人名單條數都未找,你等多七八十年可能有
一千人咁少都出唔到名單?至少都要追封佢地做烈士啦!

計埋死係坑渠窿d曱甴實夠一千

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-28 06:44 AM 發表
一千個 假老母 出黎 要唔少錢架,大家眾籌啦!

香港班死曱甴,只不過係民主教會信徒,佢哋對民主制度如何運行,一無所知,科學,事實,毫無意義。

只需要相信民主真神,民主真神必然帶領佢哋,得到最後勝利,其他嘅嘢唔需要知道。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-28 06:44 發表
去問公民黨班恐怖分子

引用:
原帖由 ivan00000 於 2020-10-28 07:38 AM 發表
天安門母親既名單,入面有陳某某,林某某,不名,都系不夠300位,基本上同中央既數據接近

(西方社會講大話系天性)

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-10-28 06:44 AM 發表
黃屍唔講大唔ON9就唔叫黃屍

有時我覺得政見唔同,我都可以忍,但黃屍反中亂港因為你地咁能ON9,真心信嘛D假文宣,仲要好多系大學生

我馬上覺得香港無希望,你地可唔可以革命成功,香港都無希望

我懷疑佢地把美國警暴嘅人殺條數撈咗落去...

引用:
原帖由 ilovenikita 於 28-10-2020 16:53 發表
有時我覺得政見唔同,我都可以忍,但黃屍反中亂港因為你地咁能ON9,真心信嘛D假文宣,仲要好多系大學生

我馬上覺得香港無希望,你地可唔可以革命成功,香港都無希望
香港的青少年咩都夠膽死去做,但係好多都係反智行為,令人感到相當恐懼。

引用:
原帖由 狂人甲 於 28-10-2020 15:21 發表
香港班死曱甴,只不過係民主教會信徒,佢哋對民主制度如何運行,一無所知,科學,事實,毫無意義。

只需要相信民主真神,民主真神必然帶領佢哋,得到最後勝利,其他嘅嘢唔需要知道。
佢地話:「信民主,得真道!」
我就話:「信民主,得狂徒!」

黃蟲沒有一句話是真的 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]