• 瀏覽: 6,632
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-10-23 10:50 AM 發表

解放軍好踏實,前線就幾千人,你祖國阿三就推個20萬人,好唔踏實,分分鐘害死幾萬人
祖你個西咩,你自己睇左條片未呀,有你呢d豬隊友,多多都唔夠死

20幻人屎尿處理都係一門學問

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-10-23 10:50 AM 發表

解放軍好踏實,前線就幾千人,你祖國阿三就推個20萬人,好唔踏實,分分鐘害死幾萬人
今時唔同往日,西藏基礎建設已經係好先進。 咁使咩調咁多人係一線嗻。有事,後邊基地隨call隨到。
老解係拉薩飲酥油茶,食藏巴,嘆暖氣,等call就係啦。
印度日日吹自己唔系1962年個款啦。
咁老解唔通又系62年個款咩? 升級左好耐咯

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-23 11:31 AM 發表

祖你個西咩,你自己睇左條片未呀,有你呢d豬隊友,多多都唔夠死
睇咗,有咩問題呀?能樣,內容太過真實令你反感嗎?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-10-23 11:11 PM 發表

睇咗,有咩問題呀?能樣,內容太過真實令你反感嗎?
內容只有部份真實,誇大作大佔大部份,吹到咁大同印度佬又有咩分別
一貫中國風是低調,沉默。
你呢d豬隊友,真係多謝晒

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-25 11:20 AM 發表

內容只有部份真實,誇大作大佔大部份,吹到咁大同印度佬又有咩分別
一貫中國風是低調,沉默。
你呢d豬隊友,真係多謝晒
邊d唔系事實,你講下

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-10-25 11:58 PM 發表

邊d唔系事實,你講下
點解要教你?

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-26 01:04 AM 發表

點解要教你?
你無睇過嘛認囉,唔會笑你

咖喱系玩乜L嘢!
https://youtu.be/wWGSGzWIcOI

印度疫情超級嚴重,莫滴老鼠奶龜,無從入手!

三哥觀念,死左只係早日輪回

... 睇來真是.... 想做咖哩雪條

請三哥吔雪條,純凈水味,唔好客氣,多吔滴!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 果度不同 於 2020-10-27 05:30 PM 發表
請三哥吔雪條,純凈水味,唔好客氣,多吔滴!🤣🤣🤣
呢種係叫“含冰”。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]