• 瀏覽: 1,426
  • 回覆: 15
國安法 成立之後
使乜 怕你有200萬曱甴
曱甴末日已經來臨

全國人大通過訂立「港區國安法」,全國人大常委譚耀宗表示,「港區國安法」立法已無可能不做,亦認為有很多人支持立法工作。被問到港區國安法定立後,支聯會六四晚會,高叫「結束一黨專政」口號是否觸犯法例時指,譚耀宗說,目前不會就個別情況作評論,但指如果有推翻國家政權的行為及組織等,市民應避免參加,他又呼籲市民最好避免顛覆國家政權、分裂國家、恐怖活動,以及外部勢力干預行動。

譚耀宗在一個電台節目表示,常委會6月底開會,惟他未肯定有關會議會會否討論「港區國安法」立法,亦未肯定是否一次會議就會通過。他強調,「港區國安法」立法已無可能不做。他又指,很多人支持立法,指本港各界撐國安立法聯合陣線收集到過百萬人簽名。
https://news.discuss.com.hk/post ... page=1&tr_des=1

附件

Screen Shot 2020-10-26 at 7.39.12 AM.png(397.19 KB)

Screen Shot 2020-10-26 at 7.39.12 AM.png

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀
引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 07:39 AM 發表
國安法 成立之後
曱甴末日已經來臨

全國人大通過訂立「港區國安法」,全國人大常委譚耀宗表示,「港區國安法」立法已無可能不做,亦認為有很多人支持立法工作。被問到港區國安法定立後,支聯會六四晚會,高叫「結束一黨專政」口號是否觸犯法例時指,譚耀宗說,目前不 ...
任你有幾多曱甴
真係冇鳩用
國安法 大快人心

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 09:24 AM 發表

任你有幾多曱甴
真係冇鳩用
國安法 大快人心
阿爺邊度會比曱甴亂來

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-26 09:57 AM 發表

阿爺邊度會比曱甴亂來
曱甴真係妙想天開玩獨立

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-26 07:39 AM 發表
國安法 成立之後
曱甴末日已經來臨

全國人大通過訂立「港區國安法」,全國人大常委譚耀宗表示,「港區國安法」立法已無可能不做,亦認為有很多人支持立法工作。被問到港區國安法定立後,支聯會六四晚會,高叫「結束一黨專政」口號是否觸犯法例時指,譚耀宗說,目前不 ...
直頭係死路一條!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-26 12:29 PM 發表

直頭係死路一條!
你估阿爺唔知你班泛民狗玩緊乜嘢 你唔喐到阿爺底線冇問題

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-27 09:05 AM 發表

你估阿爺唔知你班泛民狗玩緊乜嘢 你唔喐到阿爺底線冇問題
遊戲一定要跟規則玩 唔係就畀人趕出局 所以國安法就係咁樣出嚟

我玩遊戲都 跟遊戲規則玩 咁先係正路

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 10:09 AM 發表
師兄你新嚟㗎
識得入嚟息日
分裂國家等於叛國狗

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 10:14 AM 發表

師兄你新嚟㗎
識得入嚟息日
分裂國家等於叛國狗
我係新手多多指教

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 10:47 AM 發表

我係新手多多指教
多啲入嚟分享下意見

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-27 11:36 AM 發表

多啲入嚟分享下意見
痴線曱甴 喪屍曱甴 先施會破壞自己 屋企家園

引用:
國安法 成立之後
曱甴末日已經來臨

你二百萬隻曱甴好多已經崩潰咗

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-27 10:09 AM 發表
wellcome啦師兄....
以其人之道,還治其人之身,
確實係正路又高招的遊戲!👍👍👍

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-27 04:08 PM 發表

wellcome啦師兄....
以其人之道,還治其人之身,
確實係正路又高招的遊戲!👍👍👍
用那渣招 通常都會犯眾憎

主題標籤 #譚耀宗
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]