• 瀏覽: 4,592
  • 回覆: 36
又係D網軍吹噓視頻, 印媒又點會知唔夠J16打呢?? 

引用:
原帖由 口口月券 於 2020-10-23 01:47 PM 發表
又係D網軍吹噓視頻, 印媒又點會知唔夠J16打呢?? 
台網軍踩大陸時,又咪引述印媒!又唔見你咁嗡

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 01:56 PM 發表

台網軍踩大陸時,又咪引述印媒!又唔見你咁嗡
真係?? 你POST出嚟我幫手聲討佢,(有來源有證據唔算喎, 要係吹噓作假果D喎)

引用:
原帖由 口口月券 於 2020-10-23 02:00 PM 發表

真係?? 你POST出嚟我幫手聲討佢,(有來源有證據唔算喎, 要係吹噓作假果D喎)
那篇話大陸在山上出現大量低温,有死傷,要撤離的咪出自印媒囉,你閃去邊?
那篇班公湖只報上段解放軍被俘被打穿頭,但唔報原來下半段,原來解放軍來援,反將近百印軍俘獲那段又咪源自印媒囉?你又閃去邊?

反中抹中,台灣網軍就唔會唔信印媒囉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 02:10 PM 發表

那篇話大陸在山上出現大量低温,有死傷,要撤離的咪出自印媒囉,你閃去邊?
那篇班公湖只報上段解放軍被俘被打穿頭,但唔報原來下半段,原來解放軍來援,反將近百印軍俘獲那段又咪源自印媒囉?你又閃去邊?

反中抹中,台灣網軍就唔會唔信印媒囉
唔好得個講字啦, 直接POST 條LINK好,視頻好啦

吹風號只係普通碎料,用嚟對付魚毛蝦將尚且可以。對抗老解就必死無疑!

印度可以su-30mki

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2020-10-23 01:36 PM 發表
之前話法國想用陣風換中國量子技術喎!

當然係大陸睬佢都儍!
呢d法國佬咪無知囉,以為自己的4 .0代戰機就不可一世,以為白人的一定過中國的量子科技,真係白人主意淹沒了自己理性

陣風根本比殲20仲差一代半,要中國用更勁的黑科技(量子),同你換只得殲10級別的陣風?法國諗多咗了!

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-23 04:04 PM 發表
印度可以su-30mki
所以印度咪財大冇腦囉,俾人做幾場show,就2億美元買隻同su 30mki的差唔多嘢回來,印度領導層揾得人民笨柒多,而家咪俾外國昆佢一鑊囉

最好笑係巴基斯坦,入定殲10c,認為殲10c都可以打得贏陣風先落佢面!

引用:
原帖由 口口月券 於 2020-10-23 02:44 PM 發表

唔好得個講字啦, 直接POST 條LINK好,視頻好啦
又係呢招,你唔係第一次咁回其他ching,佢地都唔會中你招,廢事浪費時,

你繼續幻想了,唔阻你

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 12:17 發表

睇台灣這騙案都好笑,人地韓國都發展第五代戰機,連印度條大言不慚都話要5代戰機

2026年喎,仲係3代半的f16v舊機翻新?民進黨食水好深啫
夢裏永遠是好的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 12:17 PM 發表

睇台灣這騙案都好笑,人地韓國都發展第五代戰機,連印度條大言不慚都話要5代戰機

2026年喎,仲係3代半的f16v舊機翻新?民進黨食水好深啫
騙子島由騙子領導的必然結果!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-23 12:25 PM 發表
早在8月印度迎回陣風戰機時就知道瀨嘢,來護航的su30mki竟然在雷達探偵到陣風喎,隱形戰機

反而中國的j20到了新德里400里左右的機場停泊,印度仲硬膠膠,要大陸公布,先如夢初醒。。

真係陣風這隻嘢,都係擺返入博物館算把啦
印度空軍孖寶:
一煞那光輝,尤如一陣風

引用:
原帖由 大林林 於 2020-10-23 11:49 PM 發表

印度空軍孖寶:
一煞那光輝,尤如一陣風
今鋪印度係大輸家,但,印度首富先係大贏家,代印度採購這批陣風戰機的,就係首富的小弟開設公司,食回佣都發過豬頭!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-24 01:08 AM 發表

今鋪印度係大輸家,但,印度首富先係大贏家,代印度採購這批陣風戰機的,就係首富的小弟開設公司,食回佣都發過豬頭!
蝕本生意無人做,斬頭生意都有人做

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]